FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ 0-1

PCH, mesaj la prima oră a dimineții: „Fără asta, Dinamo își va căuta alți manageri”

Articol de - Publicat marti, 12 decembrie 2023 08:04 / Actualizat marti, 12 decembrie 2023 08:20

Dinamo este într-o situație critică în Superligă. Are 5 înfrângeri la rând și e pe locul 15, direct retrogradabil.

Iar după Dinamo - U Cluj 0-1,  fanii „câinilor” au început să-și piardă răbdarea cu actuala conducere. Cu echipa tot mai aproape de retrogradare, ultrașii cer măsuri. Și vor ca șefii să investească în perioada de transferuri pentru a salva clubul.

Notele GSP după Dinamo - U Cluj » Drumul spre Liga 2 e presărat cu 4 și 5
DINAMO - U CLUJ
Notele GSP după Dinamo - U Cluj » Drumul spre Liga 2 e presărat cu 4 și 5

PCH pune presiune pe conducerea lui Dinamo

„Fără «băgat mâna în buzunar», în mix cu o strategie «nebună» de transferuri, Dinamo își va căuta alți manageri. Cam așa sună părerea membrilor PCH și DDB, mereu prezenți la meciuri”, a fost mesajul postat în această dimineață pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

Fanii lui Dinamo, furioși după eșecul cu U Cluj

Imediat după fluierul final, galeria i-a luat la țintă pe jucători: „Nu meritați tricoul roșu să-l purtați!”. Scandarea a fost preluată imediat de toți suporterii prezenți la meci. Aceștia au continuat cu alte mesaje dure, „Plecați cu toții!” sau „Dinamo nu e o afacere!”. Mai mult, suporterii de la Tribuna a II-a au început să scandeze „Serie B! Serie B!”.

Jucătorii au vrut să vină în fața galeriei pentru a-și prezenta scuze față de suporteri, dar s-au lovit de refuzul vehement al acestora. Galeria a început să îi huiduie și să le facă semne să plece la vestiare, lucru pe care, în cele din urmă, jucătorii l-au și făcut. Mai puțin cei intrați în repriza secundă, care au rămas pe teren cu noul preparator fizic pentru un scurt antrenament. Ei au fost ținta înjurăturilor venite din partea propriilor fani.

Ultrașii l-au luat în colimator inclusiv pe președintele clubului, Andrei Nicolescu, pe care l-au înjurat în premieră.

VIDEO Răzvan Patriche, debusolat după o nouă înfrângere: „Am avut de toate. Nu știu ce să facem ca să ieșin din situația asta”

Citește și: 

Reacția lui Alex Chipciu după victoria în fața lui Dinamo: „Sunt stelist înfocat! Era ura asta. Dar acum...”
DINAMO - U CLUJ 0-1
Reacția lui Alex Chipciu după victoria în fața lui Dinamo: „Sunt stelist înfocat! Era ura asta. Dar acum...”
Se salvează Dinamo? Ce cred MM Stoica și Basarab Panduru: „Doar într-un singur scenariu”
DINAMO - U CLUJ 0-1
Se salvează Dinamo? Ce cred MM Stoica și Basarab Panduru: „Doar într-un singur scenariu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
therealreddog33
therealreddog33  •  13 Decembrie 2023, 09:31

Pecehaș ul dă iar mesaje, ne-am dat dreacu....ce s-a întâmplat băieți, nu ii mai ies socotelile lui Bucurică sau i s-au terminat banii pe card? Păi măi nesimțiților, nu i-ati pus voi acolo pe "conducătorii" minune? O țineți din minciună în minciună, cu cotizații, alocații, tombole, insolvență, salarii neplătite. Câte țepe mai vreți să mai dați???

istet10
istet10  •  12 Decembrie 2023, 20:22
Postat de redbuldog pe 12 Decembrie 2023, 11:36

Correct,niste banisori si nu foarte multi,ca sa aduci fotbalisti pe salari decente(10-15k) pentru campionatul romanesc..!Sa facem un exercitiu de imaginatie,ce s-ar fi intamplat daca-i aveam in echipa pe un alde Nistor,D.Popa,P.Anton sau A.Nemec aseara in jocul cu U Cluj...!?Am fi castigat 100%,deci asta e tipul de fotbalisti de care are nevoie Dinamo acum,halooo Voicu,Nicolescu &co. TREZITIVA bheeee!

I-ati avut. V-ati batut joc de o parte dintre ei, voi ddb-ul. Cei care au renuntat sa depuna memorii, la promisiunea ddb-ului ca vor veni investitorii si va curge lapte si miere, au fost tepuiti cu intrarea in insolventa. Treziti-va! Incercati sa va imaginati ce jucator BUN, dar liber, v-a accepta sa vina la o echipa in prag de retrogradare si aflata in insolventa. Insolventa nu inseamna ca riscul falimentului este eliminat. Priviti in buget si cautati sumele alocate transferurilor. Pana acum, actualii investitori au imprumutat clubul. Zic unii ca la prima adunare se vor transforma in actiuni. Bla-bla-bla. Pe de o parte nu cred, pe de alta parte oricum nu ajuta. Jucatorii astia cu salarii de 10-12 mii credeti ca primesc toti banii ? Daca vad jumatate. Restul la "angajator".

Nini
Nini  •  12 Decembrie 2023, 20:09

Voi ați permis acționarilor să facă afaceri cu acțiunile. Acum ei conduc,vând acțiunile propriei firme în numele lui Dinamo și noi mergem în pas de defilare spre matineu

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close