FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Dinamo tocmai a anunțat plecarea unui fotbalist de bază în „era” Burcă: „Vă mulțumesc! Am înțeles alegerea lui Kopic”

Gorka Larrucea (cu numărul 6) a plecat de la Dinamo, foto: Imago Images
Gorka Larrucea (cu numărul 6) a plecat de la Dinamo, foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 30 ianuarie 2024 12:39 / Actualizat marti, 30 ianuarie 2024 12:43

Dinamo a anunțat oficial plecarea lui Gorka Larrucea (30 de ani). „Câinii” aveau prea mulți jucători străini și au fost nevoiți să renunțe la o parte dintre ei.

Mijlocașul spaniol a fost om de bază în echipa gândită de Ovidiu Burcă la Dinamo, însă odată cu venirea lui Zeljko Kopic, Gorka nu a mai prins minute în Superliga.

L-au „tocat” pe Șumudică în direct: „Încet la minte, complet caraghios” + Antrenorul, anunț major în conferință: „Mă vor critica în România, dar o spun”
TURCIA
L-au „tocat” pe Șumudică în direct: „Încet la minte, complet caraghios” + Antrenorul, anunț major în conferință: „Mă vor critica în România, dar o spun”

Prima declarație oferită de Gorka Larrucea după despărțirea de Dinamo: „Viața în fotbal nu înseamnă doar realizări”

Dinamo a postat un comunicat pe rețelele de socializare în care a anunțat plecarea lui Gorka Larrucea. Spaniolul a jucat 16 meciuri pentru „câini” în acest sezon, fără să înscrie. Ibericul a contribuit la promovarea dinamoviștilor în Superliga. El a marcat 5 goluri în 23 de meciuri din liga secundă.

Mulțumim, Gorka Larrucea! 

Dinamo 1948 București și mijlocașul spaniol Gorka Larrucea au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, anunță clubul nostru prin intermediul paginilor oficiale de comunicare. 

Transferat în vara anului 2022, într-un moment de reorganizare pentru echipa noastră în Liga 2, Gorka Larrucea a fost unul dintre artizanii promovării în SuperLigă, 23 de meciuri și 5 goluri în tricoul alb-roșu. 

În acest sezon, Gorka Larrucea a adunat 16 partide și un singur gol pentru Dinamo în ambele competiții interne, SuperLiga și Cupa României, iar de la începutul anului nu a mai intrat în planurile tactice ale antrenorului Željko Kopić.
-comunicat Dinamo București

Dinamo tocmai a anunțat plecarea unui fotbalist de bază în „era” Burcă: „Vă mulțumesc! Am înțeles alegerea lui Kopic”
Gorka Larrucea a plecat de la Dinamo, foto: facebook Dinamo București

Mijlocașul spaniol a oferit și primele declarații după despărțirea de Dinamo. El s-a simțit foarte bine în Ștefan cel Mare și a acceptat decizia antrenorului Kopic: „M-am simțit foarte bine la Dinamo, m-am încărcat mereu cu sprijinul suporterilor și mă bucur că am făcut parte dintr-o echipă frumoasă. Viața în fotbal nu înseamnă însă doar realizări, vine un moment în care drumurile ne despart.

Am înțeles alegerea tehnică, merg mai departe într-o altă etapă pentru cariera mea și nu pot decât să le țin pumnii băieților să reușească salvarea! Mulțumesc, Dinamo!”, a fost mesajul lui Gorka Larrucea, după plecarea de la Dinamo.

Mijlocașul a suferit o accidentare la finalul anului trecut și nu a apucat să evolueze într-un meci oficial sub comanda lui Zeljko Kopic. Cum Dinamo îi are la centrul terenului pe Georgi Milanov, Eddy Gnahore, Dani Iglesias, Domagoj Pavicic și Neluț Roșu, Gorka nu avea loc în echipa gândită de antrenorul „câinilor”.

Agentul FIFA a venit la București zilele trecute pentru a rezolva plecarea mai multor jucători de la Dinamo

Agentul FIFA Jesus Otaolaurruchi venise la București pentru a rezolva plecarea mijlocașului Gorka Larrucea (30 de ani) de la Dinamo. Se discută și situațiile lui Goncalo Gregorio (28 de ani) și Gabriel de Moura (35 de ani).

Zeljko Kopic a transmis că așteaptă întăriri, dar are o mare problemă. Lista A de jucători poate conține doar 13 străini, iar Dinamo depășește această limită.

Agentul FIFA are în vedere și o posibilă plecare a atacantului Goncalo Gregorio. Este interesat și de situația lui Gabriel de Moura, dar pare că fundașul lateral intră în vederile lui Kopic și pentru restul stagiunii.

VIDEO. Kopic a anunțat ce se întâmplă cu Bena și Ghezali: „Ăsta este fotbalul. E un moment greu pentru mine”

Citește și alte știri:

Dumitru Dragomir a văzut Craiova - FCSB și pune un verdict nemilos: „Băi, sunteți nebuni? I-aș da afară pe toți 3!”

Saudiții nu-l lasă pe Karim Benzema să plece în Europa. Ce variante are atacantul francez al lui Al-Ittihad

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
creeperno534
creeperno534  •  30 Ianuarie 2024, 22:40

Gnahore mai are meciuri de jucat ca sa demonstreze ca e bun

zecs93
zecs93  •  30 Ianuarie 2024, 14:58

Păcat , larrucea mi s-a părut peste gnahore , Neagu sau oricare de la mijloc De acolo, bașca în plus se pare ca a plecat și Ghezali în Grecia la liderul liga 2 Levadiakos . Sper sa plece și bena , homawoo, Lucas , ricci, bani sa avem Cash pt alte transferuri :)) compagno cică e pe cale să vină la noi, ar fi fantastic să vină

calinescu_
calinescu_  •  30 Ianuarie 2024, 14:54

Cu Nicolescu mergem direct in C .....!!! Haos , numele tau e DINAMO ....!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează