FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Eugen Neagoe a decis: Cătălin Straton va fi portarul titular în Viitorul - Dinamo » Motivul din spatele deciziei

Cătălin Straton, numărul 36 // FOTO: Cristi Preda
Cătălin Straton, numărul 36 // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 08 iulie 2019 16:00

Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo, consideră că Ricardo Piscitelli și Cătălin Straton sunt apropiați valoric așa că înclină să-l titularizeze în etapa inaugurală a noului sezon, cu Viitorul, pe român fiindcă acesta a prins toată perioada de pregătire.

Eugen Neagoe joacă în „Misiune Imposibilă!, Dinamo întâlnind în primele trei etape pe Viitorul, CSU Craiova și CFR. În speranța că va produce surpriza în startul noului sezon, reușind să revitalizeze trupa din Ștefan cel Mare, tehnicianul de 51 de ani a transferat în această vară zece fotbaliști, dintre care doi portari, Cătălin Straton, 29 de ani, și Ricardo Piscitelli, 25 de ani. 

Antrenorul dinamovist i-a analizat atent pe cei doi goalkeeperi și a ajuns la concluzia că aceștia sunt de valori foarte apropiate, decizia asupra căruia să fie numărul 1 între buturi fiind greu de luat. Conform surselor din anturajul echipei, „Geană” ar înclina totuși să îi acorde credit lui Straton în prima etapă fiindcă acesta a prins toată perioada de pregătire cu Dinamo, pe când italianul este puțin în urmă cu forma sportivă. 

Cum ar putea arăta Dinamo: Straton - Moura, Bejan, Grigore, Sin - Răuță, Mrzljak - Sorescu, Nistor, Moldoveanu - Montini

„Dinamo a dus jucători medii din campionatul intern, mai mult decât a avut pe posturile respective, Bejan, Sin, Răuță. Nu mai vorbim de Straton, care este un mare plus.

Dintre străini, portarul italian, Piscitelli, poate confirma, pentru că provine dintr-un "Il Calcio" cu o școală de goalkeeperi remarcabili de decenii bune” Cornel Dinu

28 de meciuri a jucat Straton pentru Dunărea Călărași în sezonul recent încheiat de Liga 1

124 de meciuri a apărat Straton în Liga 1 all-time

300.000 €valorează Piscitelli în acest moment, conform transfermarkt.de. Straton este cotat cu 100.000 de euro mai mult decât colegul său

dinamo
DINAMO

Antrenor: Eugen Neagoe (nou)
Veniri: Cătălin Straton (Călărași), Alexandru Răuță (Voluntari), Robert Moldoveanu (revenire împrumut, Petrolul), Florin Bejan (Astra), Andrei Sin (Poli Iași), Slavko Perovic (liber de contract), Gabriel Moura (Sepsi), Riccardo Piscitelli (liber), Kevin Bru (liber), Brito (liber), Filip Mrzljak (Astra), Andreas Mihaiu (revenire împrumut, Chindia)
Plecări: Alexander Christovao (final de contract), Parfait Mandanda (împrumut încheiat, Charleroi), Simon Zenke, Facundo Mallo (Rapid), Damien Dussaut, Elvis Kabashi, Rachid Ait-Atmane, Vlad Muțiu, Nasser Aliji, Marco Ehmann (Școlar Reșița)

CITEȘTE ȘI:

Secretul lui Eugen Neagoe: antrenorul lui Dinamo se consultă cu Victor Pițurcă și Cornel Dinu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (10)
popescu222
popescu222  •  09 Iulie 2019, 11:39

Sper ca sunt doar abureli gsp-iste, si ca va juca Klimavicius.

kordell
kordell  •  08 Iulie 2019, 22:12

Ne-ati albit cu Bejan asta !

rammstein_deutschland
rammstein_deutschland  •  08 Iulie 2019, 19:25

Moldoveanu este in plus !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează