FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Atenție maximă la inimă! Dinamoviștii vor să evite un nou „caz Perovic” cu Lukas Skovajsa

Articol de - Publicat vineri, 10 ianuarie 2020 17:38

Lukas Skovajsa nu a intrat încă la antrenamente, de azi ar putea începe, ieri efectuând un control cardiac amănunțit.

Dinamo l-a adus pe fundașul slovac Lukas Skovajsa de mai bine de două zile la București, însă apărătorul de 25 de ani încă n-a apucat să se antreneze sub comanda lui Dusan Uhrin, antrenorul care a insistat atât de mult să-l aibă pe jucătorul ce a evoluat la Trencin până acum. Roș-albii și-au luat măsuri de precauție suplimentare înainte de a activa și oficializa contractul cu Lukas.

După ce miercuri a efectuat vizita medicală clasică, ieri fotbalistul a făcut un set complet de investigații cardiace. El a ajuns la un acord de principiu cu bucureștenii încă dinainte de a sosi în România, însă contractul va fi valabil din momentul în care vor sosi toate rezultatele testelor medicale. "Câinii" au vrut să facă și acea examinare cardiacă pentru a fi siguri că totul este în regulă.

Dinamoviștii nu vor să mai treacă printr-o situație similară celei pe care au parcurs-o vara trecută cu Slavko Perovic. Atacantul sârb a jucat o jumătate de oră în prima etapă cu Viitorul (0-5), după care au sosit rezultatele unui test cardiac și-a fost oprit de la efort. Roș-albii au vrut să renunțe la el, fotbalistul a refuzat, a luat o pauză de la antrenamente, a făcut un alt test cardiac la Belgrad, a repetat la București, a fost reactivat de către Dusan Uhrin și a ajuns prima opțiune pentru atac a echipei. Vârful de 30 de ani a marcat 5 goluri în 11 etape în ediția de toamnă, dar el a pierdut două luni din sezon! Mai exact, 11 runde pe care nu le-a bifat, exact jumătate din sezonul parcurs până în prezent.

14meciuri a strâns slovacul pentru Trencin în sezonul de toamnă, pierzând doar 5 minute din cele totale ale fostei sale formații

Doctor nou

Dinamoviștii au un nou șef al staff-ului medical începând de la startul acestei pregătiri. Marian Pancea a mai lucrat la selecționata României Under 18 și la Federația Română de Rugby, iar de luni este noul doctor al formației. El a solicitat investigații suplimentare cardiace pentru noile transferuri. Roș-albii au lucrat vreme de 17 ani cu un singur medic sportiv, Liviu Bătineanu, care a plecat de la Dinamo și din cauza "cazului Perovici". Apoi, a venit Adrian Motoacă, acesta fiind în centrul unui scandal uriaș, inclusiv cu Uhrin, la jumătatea lunii octombrie. Din octombrie până la finele anului 2019 a fost Sabin Tudorache, cel care s-a ocupat până atunci de grupele de copii și juniori U17 și U19 ale clubului.

DINAMO // EXCLUSIV Ion Pîrcălab, a doua legendă dinamovistă care se teme de retrogradare: „Să n-ajungem să ne batem cu Voluntari...” + critici pentru Ionuț Negoiță

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
creeperno999
creeperno999  •  10 Ianuarie 2020, 23:24

Transfermarktu spune ca ar trebui sa fim in playoff. Sa nu uitam insa de restante :))

 •  10 Ianuarie 2020, 19:38
Postat de Izabela Iuliana Nazare pe 10 Ianuarie 2020, 18:45

sa-i fereasca dumnezeu pe carcotasi !

Pe gigistii cu ochii cat cepele, capul cât damigeana si mintea cat dopul.

rocky2
rocky2  •  10 Ianuarie 2020, 19:07
Postat de issconcs pe 10 Ianuarie 2020, 18:41

jumatate din presa sportiva o sa aibe atacuri de panica si aritmii :))

Deja au aritmii de la CFR!;)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează