FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-1

DINAMO - FCSB 2-1 // Peluza Roș-Albastră acuză: „3 titulari au făcut figurație. Rușine!”

Articol de GSP - Publicat marti, 18 februarie 2020 15:46

DINAMO - FCSB 2-1 // Peluza Roș-Albastră a reacționat dur după înfrângerea vicecampioanei din Derby de România.

Ultrașii steliști au taxat prestația echipei favorite și au amendat atitudinea jucătorilor din meciul disputat duminică seara pe Arena Națională.

PRA: „Două-trei staruri fac figurație pe teren”

#rușine. Nici «câinii» nu credeau că pot să ne învingă în acest meci. Un nou meci, o nouă dezamăgire în joc, la fel cum au fost și celelalte meciuri din acest an.

Avem 2,3 «staruri» care fac figurație pe teren, cel puțin anul ăsta. Se vede că pauza competițională ne-a dereglat de tot. Din cel mai ușor program posibil în aceste 5 meciuri (având și restanța cu FC Voluntari), am reușit să luăm doar 4 puncte. Să zicem că batem Chindia, vom face 7, dar tot e foarte puțin.

Delăsarea, nepăsarea, individualismul unora dintre jucători sunt doar câteva dintre motivele acestor jocuri catastrofale. Doar cu 2, 3 jucători care chiar pun suflet (Planic, Crețu etc) nu avem vreo șansă la titlu. Pe Pintilii îl sfătuim să se lase de fotbal când, cu el pe teren, echipa avea agresivitate, determinare” - fragment din comunicatul Peluzei Roș-Albastre.

POSTAREA INTEGRALĂ

#rusine dinamo-STEAUA:2-1. Nici cainii nu credeau ca pot sa ne invinga in acest meci. Un nou meci, o noua dezamagire in...

Posted by Peluza ros-Albastra Oficial on Monday, February 17, 2020

În acest moment, FCSB este la 6 puncte de liderul CFR Cluj, după 25 de etape disputate. În cazul în care această distanță s-ar păstra și după ultima rundă a sezonului regulat, roș-albaștrii ar fi în play-off la 3 puncte în spatele echipei lui Dan Petrescu, după înjumătățire.

VEZI ȘI:

DINAMO - FCSB 2-1 // Mihai Stoica, prima reacție după derby: „Nu am trăit în viața mea o rușine mai mare! E MOMENTUL ZERO”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (28)
valyomanid4
valyomanid4  •  18 Februarie 2020, 16:36

Peluza ros-albastra ? :)) Asta in conditiile in care culorile oficiale ale echipei fcfcsb sunt galben-albastru...:))))))

chernomor
chernomor  •  18 Februarie 2020, 17:20
Postat de valyomanid4 pe 18 Februarie 2020, 16:36

Peluza ros-albastra ? :)) Asta in conditiile in care culorile oficiale ale echipei fcfcsb sunt galben-albastru...:))))))

O tot încearcă cu impostura...

chernomor
chernomor  •  18 Februarie 2020, 17:19

Nu e peluza ros-albastra, ci Peluza Recidiviștilor Anonimi.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează