FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Florin Prunea n-a iertat pe nimeni! „Înțepături” la Mihai Popescu și Ionuț Negoiță: „E un subiect închis!”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 decembrie 2019 19:51

DINAMO //  Florin Prunea, 51 de ani, directorul general al lui Dinamo, afirmă că fundașul Mihai Popescu nu mai e dorit de „câini”, după ce fotbalistul a răbufnit înaintea meciului cu FC Botoșani, 0-1. 

„Sunt jucători care și-au exprimat dorința să plece, precum «Miki» Popescu. M-a surprins ce a făcut. E un subiect închis când un jucător vine într-un moment greu și ne spune că nu mai poate să joace pentru noi”, a spus Prunea, la TV Digi Sport. 

Oficialul „câinilor” n-a ezitat să-l taxeze pe Ionuț Negoiță, patronul echipei, cel care în continuare are salarii restante față de propriii jucători: 

„Ar trebui ca băieții să-și primească restanțele salariale. Trebuie să existe și o competiție financiară, nu doar una sportivă. Clasamentul actual e corect. Cine își plătește jucătorii poate să facă performanță. Cine nu, nu!”. 

„Eu am tot evitat să vorbesc fiindcă nu mi s-a părut normal să o fac. N-a fost nicio ceartă, nu m-am contrat cu antrenorul sau cu altă persoană. Nu pot să zic decât că toți încearcă să se ferească de adevăr și nu e normal!” - Mihai Popescu, fundaș Dinamo

1 golși un assist a reușit Popescu în 16 meciuri în acest sezon la Dinamo

Vezi și: 

DINAMO // Nici el nu știe ce vrea! Mihai Popescu s-a certat cu șefii „câinilor”, dar a refuzat să plece la un club care îi tripla salariul

Florin Prunea, detalii despre situația lui Dan Nistor: „Are momente când exagerează” » Care sunt șansele să ajungă la FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
175325670335527
Mihai Petre  •  24 Decembrie 2019, 01:39

Ne ducem în B!!!

175325670335527
Mihai Petre  •  24 Decembrie 2019, 01:38

La Dinamo nu poate face nimic un alt antrenor. Rednic nu a putut mai mult de locul 9. Ne trebuie un nou patron. Vina lui Prunea este ca a venit la Dinamo și ca a acceptat sa lucreze cu un om incapabil sa își plătească jucătorii. Negoiță trebuie sa cada cât mai repede, altfel e vai de Dinamo!

florinviorel
florinviorel  •  23 Decembrie 2019, 23:16

Tineti minte cum se scremea Prunea cand grecul (ajuns intre timp la Voluntari) era acuzat ca si-ar fi atentionat un compatriot ca la Dinoma este nesigura situatia? Acu face ce facea grecul pe care il injura. Ar fi haios sa vezi Dinamo jucand la baraj pentru ramanerea in Liga I !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează