FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Grigore » Vine un fundaş de la Iaşi!

Avrămia este și component al selecționatei de tineret
Avrămia este și component al selecționatei de tineret

Articol de - Publicat sambata, 31 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 30 august 2013 19:22

Fundaşul de 21 de ani al ieşenilor este luat în calcul spre a fi adus la Dinamo, mai ales că luni ar trebui să se definitiveze transferul lui Dragoş la Verona.

Un moldovean l-ar putea înlocui pe un alt moldovean. Adrian Avrămia, 21 de ani, stoper şi fundaş dreapta la CSMS Iaşi, e varianta de schimb pentru Dragoş Grigore, 26 de ani, ce se pregăteşte să se despartă de Dinamo.

Ultimul speră să se rezolve luni trecerea lui la Hellas Verona. Avrămia se află de la începutul verii în atenţia roş-albilor şi ar fi interesat să ajungă în Ştefan cel Mare.

Fotbalistul mai are un an de contract cu ieşenii, iar aceştia nu ar vrea să-l piardă gratis. De aceea vor fi tratative între cele două grupări, întrucît moldovenii vor să obţină cît mai mult din plecarea lui Avrămia.

Iar la suma de transfer - Dinamo încă n-a făcut o solicitare clară în privinţa preţului pe care omologii de la CSMS l-ar vrea pe jucător -, cei din Copou doresc să-şi reţină şi procente la o eventuală plecare a fundaşului în străinătate.

250.000 de euro e cota lui Avrămia conform transfermarkt.de

17 meciuri a jucat Avrămia în Liga 1, sezonul trecut, pentru ieşeni, singurele sale apariţii în divizia de elită

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (13)
gymd
gymd  •  01 Septembrie 2013, 10:15

Si Canon era super scula de bascula, daca venea la Dinamo isi relansa cariera

titiduru22
titiduru22  •  31 August 2013, 19:40

Mai bine-l luau pe Cretu de la Iasi,e tanar are fizic stie cu mingea si joaca pe orice post de fundas. Cine s-o ocupa cu scoutingul la Dinamo ca nu se pricepe de nici o culoare.

vasy86le
vasy86le  •  31 August 2013, 15:21
Postat de dinamovistfaravoie pe 31 August 2013, 14:16

Canon,dupa plecarea lui Chiriches a ramas cel mai bun fundas central din tara.Stai sa vezi ca o sa-l ia steaua daca nu acum,in perioada urmatoare de transferuri.Noi puteam sa-l luam liber inainte sa semneze cu Corona dar cu cine naiba sa te intelegi daca oamenii nu se pricep?

Cand Dinamo negocia cu bistrita pentru canon, toti radeau, ca cine e ma ala, luati jucatori de la o retrogradata, luati numai petarde, si uite ca acest canon, e acum unul dintre cei mai buni fundasi, acum nu mai rade nimeni?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează