FOTBAL  »  Superliga  »  ACHIZIŢII

Dinamo îi doreşte pe Iulian Tameş şi Epaminonda Nicu

Iulian Tameş
Iulian Tameş

Articol de - Publicat miercuri, 17 decembrie 2008 00:00

Roş-albii au pus ochii pe doi jucători de la surprizele toamnei: Iulian Tameş (30 de ani, FC Argeş) şi Epaminonda Nicu (29 de ani, Urziceni)

Dinamoviştii au identificat posturile deficitare şi acum caută jucătorii potriviţi. Prioritate au românii, iar pe lista de achiziţii sînt două nume din Liga I: Iulian Tameş, de la FC Argeş, şi Epaminonda Nicu, de la Unirea Urziceni.

Piteşteanul a mai îmbrăcat tricoul alb-roşu vreme de opt sezoane şi este văzut drept mijlocaşul de creaţie potrivit pentru necesităţile tactice ale lui Dinamo, iar "cîinii" se pregătesc să facă o ofertă către FC Argeş. "Cît timp a fost la noi, Iulică şi-a făcut treaba, iar la Piteşti a avut evoluţii excelente, care l-au împins spre prima reprezentativă", zic şefii.

Ialomiţeanul Epaminonda Nicu este varianta înlocuirii lui George Blay, ghanezul de 28 de ani nefiind dispus să-şi prelungească acordul scadent în vara lui 2009. În calcul au fost luate evoluţiile constant bune ale lui Nicu la Urziceni: "A jucat meci de meci la Unirea şi s-a descurcat foarte bine, este una dintre opţiunile pentru postul de fundaş dreapta".

9 este locul ocupat de Epaminonda Nicu în Top Gazeta la capitolul "fundaşi dreapta", în timp ce George Blay se situează pe poziţia a 15-a

19 acţiuni prin care îşi elimină adversarul din joc reuşeşte Tameş într-un meci. El e lider la acest capitol între mijlocaşii ofensivi din Liga I. Media dinamovistului Adrian Cristea este de 13 acţiuni

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  17 Decembrie 2008, 15:55

Normal ca-si doresc..doar trebuie sa ajunga media de varsta la echipa 32 de ani!Hahaha..cimitirul elefantilor ajunge aceasta echipa

 •  17 Decembrie 2008, 11:39

bla...bla..bla,borcea e zero!

 •  17 Decembrie 2008, 10:52

tames a declarat ca nu are de gand sa plece.......asa ca puteti sa va luati gandul de la el.........***

Vezi toate comentariile (3)
Comentează