FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo îl caută pe Lung III » "Cîinii" anunţă 400.000 de euro pentru mezinul dinastiei de portari olteni

Articol de - Publicat miercuri, 29 decembrie 2010 00:00

Silviu Lung jr, 21 de ani, băiatul lui Silviu Lung, 54 de ani, şi fratele lui Tiberiu, 32 de ani, va fi ofertat în zilele următoare de Dinamo. "Da, îl vom căuta pe Adrian Mititelu şi-i vom spune că-l vrem pe Silviu Lung jr, care a şi pierdut locul de titular la Piţi", a mărturisit unul dintre oficialii dinamovişti.


Roş-albii aşteaptă un răspuns vizavi de interesul pe care-l au faţă de portarul căzut în dizgraţie la Craiova


Dinamo caută să-şi asigure serviciile unui goalkeeper tînăr, de perspectivă, mai ales că Ema Dolha ar putea pleca la U Cluj la începutul anului 2011. Ca să nu fie descoperiţi şi fiindcă "pista Mircea Bornescu" s-a închis definitiv, "cîinii" au pus ochii pe un alt portar din curtea unei rivale. E vorba de Silviu Lung junior (21 de ani), care nu mai prinde echipa la Universitatea Craiova de cînd Victor Piţurcă i-a preluat pe juveţi.

400.000 de euro, plus încă 50 la sută
"Aşa este, ne interesează Lung junior! Dacă Adrian Mititelu va fi dispus la negocieri, ne vom pune la masă şi vom discuta. Totul depinde de ceea ce vor dori şi oltenii", a declarat ieri un oficial din Ştefan cel Mare.
Dinamoviştii ar oferi în schimbul lui Silvică aproximativ 400.000 de euro, urmînd ca fotbalistul să fie deţinut apoi în coproprietate de către cele două grupări. Banii dintr-un eventual transfer în străinătate ar urma să fie împărţiţi în mod egal de Dinamo şi de Ştiinţa.


"Chiar dacă Piţurcă a spus că el dă jucători şi în România, eu n-o să-mi schimb ideile niciodată!"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

"Dacă Mititelu nu vinde pe nimeni în Liga 1, înseamnă că problemele cu banii pe care le-ar avea nu sînt chiar aşa de mari"
Ilie Balaci


9 goluri a primit Silviu Lung junior în 9 partide jucate în competiţiile interne în acest sezon

70.000 de euro e salariul anual al lui Lung jr. în Bănie

Cum le-a luat ochii "cîinilor"
Silviu Lung junior n-a evoluat în această toamnă în cele două meciuri disputate de către Ştiinţa cu Dinamo, dar a făcut-o, în schimb, excelent, în sezonul precedent. În Bănie, la 0-0, a apărat foarte bine, fiind notat cu 9 de către GSP. Chiar şi în retur, deşi Craiova a pierdut cu 2-1, Lung jr. a avut o prestaţie lăudabilă, de nota 7 în Gazetă.

Au venit idoli din Bănie
Deşi rivalitatea dintre Craiova şi Dinamo este imensă, au existat, în trecut, mari fotbalişti ai Ştiinţei care au îmbrăcat apoi tricoul "cîinilor". Ilie Balaci, Rodion Cămătaru, Gică Popescu şi Claudiu Niculescu sînt numele cele mai sonore care au semnat cu roş-albii. Plus două loturi masive, 12 jucători aduşi de Gigi Neţoiu în 2002, şi încă alţi 5 în 2005, vînduţi de Dinel Staicu.

"Clubul nu e de vînzare"
Nicolae Badea a precizat ieri că Dinamo nu va fi vîndut: "N-avem nici o ştafetă de predat, aşa că nu există şi cineva care s-o ia. Preluarea clubului este exclusă, nici n-a existat vreo intenţie în acest sens. Am discutat despre majorarea capitalului social la începutul anului, la care vor participa toţi acţionarii. N-am închis uşa nimănui în faţă, aşteptăm orice propunere".

Bianca rămîne cu Dinamo
Cu toate că iubitul ei, Adrian Cristea, s-a transferat la U Cluj, Bianca Drăguşanu (foto) a mărturisit că va ţine în continuare cu Dinamo. "Eu sînt fidelă, de aceea rămîn suporter al echipei din Ştefan cel Mare. Eu o să ţin mereu cu Dinamo. Cînd Adi va juca împotriva «cîinilor» sper să dea gol, dar îmi doresc ca Dinamo să cîştige!", a declarat vedeta "Show-ului păcătos".

"Mutu e mai scump ca un sac de briliante!"
Cristi Borcea visează să-l readucă peste doi ani pe Adrian Mutu în Ştefan cel Mare: "Acum, cred că e imposibil, e mai scump ca un sac de briliante. Oricum, el a promis că se va întoarce cîndva să joace pentru Dinamo, probabil îşi va încheia cariera în tricoul alb-roşu. Eu sînt de părere că Mutu mai poate evolua la cel mai înalt nivel european şi pe bani foarte, foarte mulţi".

Babicu' favorit, Lupu secund
Postul de manager sportiv, vacant după plecarea lui Florin Prunea la Astra, ar putea fi preluat de către Cristi Munteanu. Un alt pretendent este Dănuţ Lupu, însă Babicu' e favorit avînd şi aptitudini manageriale demonstrate o perioadă la FC Naţional. "Cîinii" mai au o variantă din curtea proprie, pe Bogdan Bălănescu, însă tînărul oficial e pregătit să preia în viitorul apropiat funcţia de director sportiv, cînd se va retrage Constantin Dănilescu.

Renunţă la cantonamente
În atenţia clubberilor de la echipă, Ioan Andone a declarat într-un interviu acordat Antenei 1: "Putem să venim direct la meciuri, cui nu i-ar plăcea să stea acasă?! Dacă lucrurile evoluează bine la echipă, nu avem de ce să-i mai ducem la Săftica. Scăpăm şi de cheltuieli în plus pe criza asta".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
gaby_blion
gaby_blion  •  29 Decembrie 2010, 21:26

:)) astia au datorii de zeci de milioane, de unde 400 000 poate doar sa-l ia la vreun schimb cu torje+alexe

aldo_m
aldo_m  •  29 Decembrie 2010, 21:24

desi e tanar avem nevoie de lung,merita banu

1977cristian
1977cristian  •  29 Decembrie 2010, 15:30

cine a scris acet articolul sami spuna si mie ce mare jucator al craiovei claudiu niculescu CE A FACUT PENTRU CRAIOVA VOI IL COMPARATI CU BALACI CAMATARU SI GICA POPESCU

Vezi toate comentariile (24)
Comentează