FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV / VIDEO E convins că ar fi salvat-o pe Dinamo fără transferuri: „Vreți performanță cu de două ori mai puțini bani? Aici s-a încheiat discuția”

Dinamo a remizat cu Oțelul seara trecută, 3-3 // foto: Cristi Preda, GSP
Dinamo a remizat cu Oțelul seara trecută, 3-3 // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat vineri, 08 decembrie 2023 11:20 / Actualizat vineri, 08 decembrie 2023 13:05

Ionuț Chirilă (57 de ani), liber de contract de 2 ani, de când a fost demis de Academica Clinceni, este convins că ar fi salvat-o pe Dinamo de la retrogradare utilizând doar jucătorii din lotul actual.

Dinamo traversează momente delicate în acest sezon, primul de la revenirea echipei pe prima scenă. „Câinii roșii” sunt penultimii în campionat, cu numai 10 puncte adunate în 18 etape, și tremură la gândul că ar putea coborî din nou în eșalonul secund.

Chiar înainte de FCU Craiova - FCSB, Tavi Popescu a răspuns afirmațiilor lui Gigi Becali: „I s-au dus seva și puterea”
FCSB
Chiar înainte de FCU Craiova - FCSB, Tavi Popescu a răspuns afirmațiilor lui Gigi Becali: „I s-au dus seva și puterea”

De curând, Dinamo a angajat un nou antrenor principal, pe croatul Zeljko Kopic. Ionuț Chirilă, ex-antrenor în academia lui Dinamo în anii '90, spera să fie el alesul.

Acum, după primele meciuri cu Kopic pe bancă, 1-2 cu Sepsi și 3-3 cu Oțelul, Chirilă se declară convins că ar fi salvat-o pe Dinamo chiar fără întăriri în iarnă.

Ionuț Chirilă: „100% aș fi salvat-o pe Dinamo fără transferuri!”

„100% aș fi salvat-o pe Dinamo doar cu jucătorii de acum. Eu le-am spus în sinteză acționarilor, care sunt niște oameni excepționali și îmi doresc să reușească: «Vreți performanță cu de două ori mai puțini bani, sau vreți cheltuieli de 3 ori mai mari și retrogradare în Liga 2?». Punct. Aici s-a încheiat discuția.

Și dacă Doamne Ferește!, retrogradează, ceea ce nu le doresc, drumul din Liga 2 înapoi este tot acela pe care l-am spus eu. Construcția bazată pe niște principii sănătoase, clare, este aia pe care le-am spus-o eu, niciuna alta”, a afirmat Chirilă la GSP Live.

Îi doresc lui Kopic să reușească, mi se pare că este un om foarte elegant și educat. 

- Ionuț Chirilă

Strategia pe 4 ani a lui Ionuț Chirilă pentru Dinamo

Înainte ca Dinamo să-l aleagă pe Zeljko Kopic, Ionuț Chirilă a prezentat o strategie pe 4 ani pentru clubul alb-roșu.

„Dinamo se poate reechilibra până la startul play-out-ului și să obțină primul loc deasupra barajului. Să nu se ascundă nimeni, ăsta e obiectivul în primul an.

În al doilea an, obiectivul e să vândă doi jucători la echipe medii din Occident pe 4 milioane de euro și să aducă doi tineri din academie, care, pe forța grupului, să se transforme din perspective în certitudini.

În al treilea an, să se bată la locurile 1-3 și să se califice în Conference League, iar în al patrulea an să ia titlul și să se califice în grupele Europa League sau Champions League”, spunea Chirilă la GSP Live.

E convins că ar fi salvat-o pe Dinamo fără transferuri: „Vreți performanță cu de două ori mai puțini bani? Aici s-a încheiat discuția”
Ionuț Chirilă, în cadrul emisiunii de astăzi

Tot despre Dinamo:

Dați un Google despre Kopic!
EDITORIAL IOANA MIHALCEA
Dați un Google despre Kopic!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
creeperno534
creeperno534  •  08 Decembrie 2023, 22:38

Du-te la Cs Dinamo

jean_gabin
jean_gabin  •  08 Decembrie 2023, 21:37

Dar mai terminati odata cu *** asta care nu a antrenat in viata lui nici macar o echipa de liga 3 mai mult de o saptamana ca l-au si dat afara. Nu il mai ajutati sa se faca de ras in fiecare saptamana.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  08 Decembrie 2023, 17:56
Postat de baimareanul pe 08 Decembrie 2023, 13:20

Dupa umilinta la care i-a expus pe cei trei antrenori romani, cu interviuri si discutii sterile, alegand in final un antrenor strain, ii doresc lui Dinamo viata grea si chinuita in prima liga, finalizata cu o retrogradare de pe ultimul loc !

Se rezolva si fara urarile tale.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează