FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo joacă tare: Bani şi jucători pentru Pîrvulescu!

Pîrvulescu nu vrea în altă parte decît în Ştefan cel Mare:
Pîrvulescu nu vrea în altă parte decît în Ştefan cel Mare: "Dacă plec de la Mediaş, îmi doresc să ajung ori la Dinamo, ori în străinătate!"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 decembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 28 decembrie 2011 19:40

Dinamo a oferit 500.000 de euro plus trei fotbalişti sub formă de împrumut pentru a-l aduce pe mijlocaşul stînga în Ştefan cel Mare.

Roş-albii nu aşteptă să se termine vacanţa de iarnă şi au caută deja întăriri pentru lotul care se speră că va aduce al 19-lea titlu în vara lui 2012. Paul Pîrvulescu, o ţintă mai veche a "cîinilor", este tot mai aproape de tricoul alb-roşu. Dinamo a făcut o propunere concretă de transfer pentru fotbalistul de 23 de ani, 500.000 de euro cash, plus cîţiva jucători sub formă de împrumut pînă în vară.

Mijlocaşul ofensiv Georgian Păun şi fundaşul stînga Nicolae Muşat sînt doi dintre cei pe care Dinamo îi poate trimite la Mediaş. Şi George Ţucudean era o variantă dorită de ardeleni, însă tînărul atacant s-a împotrivit ideii, la fel şi şefii, care cred că poate ajuta sistemul ofensiv al "cîinilor" în retur. Surse autorizate susţin că Gazul este interesat de aducerea lui Liviu Ganea, atacantul de 23 de ani ce intră din ianuarie în ultimele şase luni de angajament, întrucît Cristi Bud va lipsi aproape un an de zile din cauza unei accidentări grave. Dinamo ar agrea mutarea întrucît nu se întrevede o cale de împăcare între Ganea şi acţionariat.

"Îmi doresc să joc la o echipă mare ca Dinamo, care se bate an de an la titlu, şi sînt pregătit să fac acest pas. Este bucuria oricărui dinamovist că echipa se află pe primul loc, sper să cîştige campionatul şi să fac şi eu parte din acest colectiv", a declarat Pîrvulescu pentru DigiSport.

Gazul are nevoie de bani
Dinamoviştii discută direct cu şefii TransGaz, cei care susţin financiar clubul medieşan, în privinţa transferului lui Paul Pîrvulescu. Roş-albii se bazează în realizarea tranzacţiei şi pe dificultăţile financiare prin care trece clubul ardelean, mai mulţi fotbalişti plîngîndu-se că nu le-au mai fost achitate salariile de două luni.

"Avem nevoie de întăriri pentru că obiectivul nostru este titlul. Trebuie să aducem 2-3 jucători pentru a ne menţine pe primul loc" (Dragoş Săvulescu, preşedinte delegat Dinamo)

"După meciul de la Tîrgu Jiu, cînd m-am accidentat, Ciobi m-a sunat şi m-a încurajat. Îi mulţumesc din suflet şi îmi doresc să fie următorul meu antrenor" (Paul Pîrvulescu, mijlocaş Gaz Metan)

8.000 de euro lunar ar urma să cîştige Pîrvulescu în Ştefan cel Mare, în următorii patru ani şi jumătate

8 goluri a reuşit Pîrvulescu în cele 85 de partide disputate în Liga 1, toate pentru Mediaş

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (59)
aldo_m
aldo_m  •  29 Decembrie 2011, 20:54

in clipa de fata dinamo NU DUCE NICAIERI adica viitorul e agal cu zero ,poate castigam campionatul si picam cu NISTE ANONIMI TINERI SI O SA PIERDEM RUSINOS ABIA ATUNCI LIVIU SI nicu badea vor realiza ca ei AU FACUT O ECHIPA DE DOI LEI SAU o echipa DE FOSTI REFUZATI DE ECHIPE DE DIV B din alte tari ,ACEST PROIECT E AVORTAT poate se trezeste si nicu badea sa faca niste transferuri -pai niculae a dormit anul trecut TOT campionatul acum s-a trezit ca e bun sau danciu care da un gol la 4 meciuri jucate UNDE E MOTIVATIA DE PERFORMANTA LA BATRANII ASTIA RATATI PE ALE CLUBURI NU I-AU VRUT lasati-l pe nicu afara ca-l trimit

ionut.07
ionut.07  •  29 Decembrie 2011, 19:09
Postat de saviola2_8 pe 29 Decembrie 2011, 17:16

Manci rahat ioane, vaslui au investit si ei foarte mult poate nu la fel de mult dar s-a investit cu cap uita`te doar ce salarii au wesley, adailton si sanmrtean.La steaua s-a investit dar s-a si scos bani,plus ca nu s-a investit cu cap, echipa s-a schimbat 70 80% de la an la an, antrenorii s-au schimbat minim cate 4 pe an.In aceste conditii si-n tot haos-ul creat de oier cel putin in ultimii 4 ani e un miracol faptul ca ne-am calificat in grupe e chiar o performanta avand in vedere lucrurile urate care s-au intamplat la echipa, iar primavara europeana fiea ea obtinuta cu greu ramane o mica realizare pt fotbalul romanesc.Nu s-a inventat 4in2 dar s-a inventat 5in0 pt noi,prietenii stiu de ce

@saviola, tu esti rahatul intruchipat, ma:))) Pai eu ce-am zis? Ca steaua a investit degeaba.Oieru' a cumparat jucatori doar pe baza laudelor propriilor patroni.Dinamo a investit cat Mediasul si Otelul, adica nimic. Porumboiu a investit, iar rezultatele s-au vazut.Nimeni nu poate nega asta.La cat a investit jiji anu' asta ti se pare o calificare demna? Sa fim seriosi! A investit cat Larnaka si Poltava la un loc si abia v-ati calificat. Nu se stie ce se intampla daca erati in locul vasluienilor.C-a investit fara cap, asta e alta poveste.De unde nu e n-ai ce sa ceri.Cu exceptia unui an cand Oli era mai mult decat un antrenor asa a facut oieru' vostru de fiecare data.Si 3 in 0 mai exista pt voi

terminatorul2
terminatorul2  •  29 Decembrie 2011, 18:17
Postat de valah.redandblue pe 29 Decembrie 2011, 17:16

FC Dingo e în moarte clinica financiara.

Pai cit au supt de la club. . . . faceau doua echipe.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează