FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

Dinamo, gata să facă un transfer după Derby: „L-am văzut, e OK” » Ce negocieri s-au blocat + ce plan au „câinii”

Baptiste Aloe  // FOTO: Instagram
Baptiste Aloe // FOTO: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 29 ianuarie 2022 11:58 / Actualizat sambata, 29 ianuarie 2022 14:38

Dinamo pregătește noi transferuri în perioada următoare, iar o decizie legată de fundașul francez Baptiste Aloe (27 de ani) se va lua după derby-ul cu FCSB.

  • Dinamo - FCSB se joacă duminică, 30 ianuarie, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look+, Telekom Sport și Digi Sport.

În plus, Iuliu Mureșan, administratorul special al „câinilor” anunță că negocierile pentru atacantul Nikola Mandic au căzut, GSP.ro anunțând de miercuri că există dificultăți în privința acestuia.

Oficialul lui Dinamo spune că echipa mai caută un atacant, iar acesta ar putea fi Desire Azankpo. Atacantul din Benin nu a mai jucat deloc în 2022 în cele trei meciuri oficiale ale formației sale, nici nu a fost oprit în lot.

Constantin Nica și-a reziliat contractul cu Dinamo! Încă doi jucători sunt pe picior de plecare
dinamo
Constantin Nica și-a reziliat contractul cu Dinamo! Încă doi jucători sunt pe picior de plecare

Dinamo decide după derby-ul cu FCSB ce face cu Baptiste Aloe

„O să luăm decizia în cazul lui Baptiste Aloe după meciul cu FCSB. Am vorbit cu Flavius Stoican, l-am văzut şi eu la antrenament. Este OK, e la un nivel bun. Pretențiile lui sunt normale, în limitele pe care le putem suporta. Noi avem nevoie de încă un atacant, dar dacă vorbim de un fundaş bun, nu ne deranjează.

Transferul lui Mandic a căzut. Clubul are mai multe pretenţii pe care nu le putem satisface. Încă negociem cu francezul (n.r- Desire Azankpo), dar să vedem care va fi situaţia. Mai avem nevoie de un atacant şi cred că putem închide lista transferurilor”, a declarat Mureșan, potrivit Fanatik.

15 meciuriși un gol a adunat Aloe la OM, plus alte 105 în tricoul lui Valenciennes (Ligue 2) și un gol

  • Născut în Benin, Azanko a evoluat în ultima jumătate de an la USL Dunkerque, locul 19 din 20 în Ligue 2, eșalonul secund francez, echipă în tricoul căreia a înscris un singur gol în 16 meciuri.
  • Înainte de a evolua pentru USL Dunkerque, Azankpo a jucat pentru mai multe echipe din ligile inferioare din Franța (FC Villefranche, SAS Epinal, AS Pagny, Le Puy Foot, toate echipe de amatori), dar a avut și experiențe în afara Hexagonului, la FK Senica (Slovacia) și Oldham Athletic (Anglia).
  • Cea mai bună perioadă a avut-o la FC Villefranche (Liga 3), pentru care a contribuit decisiv la 10 goluri în 23 de meciuri (de 6 ori a înscris, de 4 ori a pasat decisiv).

VIDEO Derby în Liga 1: totul despre Dinamo – FCSB

Citește și:

Complexul FCSB » Ce-i sperie pe dinamoviștii în care Stoican își pune speranțele pentru Derby

Gigi Becali, categoric înainte de Derby » Ce spune despre Dinamo

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (2)
creeperno115
creeperno115  •  29 Ianuarie 2022, 22:42

Cand jucam champions league, il luam si pe Mane

niuc011
niuc011  •  29 Ianuarie 2022, 19:28

jucator tehnic, Azanko, are o mica problema: o mai veche accidentare facut cand era la Metz. Bun prieten cu Sadio mane de la Livrpool. Daca il ia Dinamo face o miscare bunicica. Pentru campionatul Romaniei e jucator de primele 4-5 echipe.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează