FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Muncă de Sisif pentru Mulțescu: Dinamo are cifre îngrozitoare! 3 motive pentru care „câinii” au o misiune teribilă cu CFR Cluj

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat luni, 05 aprilie 2021 09:55 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 10:30

Dinamo are niște cifre îngrozitoare în defensivă, în atac singura rază de speranță fiind revenirea lui Adam Nemec pentru meciul cu CFR Cluj.

Dinamo este în criză. Financiară, sportivă, de efectiv. Echipa este la retrogradare, presiunea este uriașă. Doar două semnale pozitive pentru club: 

  1. Suflarea roș-albă a strâns banii necesari achitării datoriilor presante până la finele lui 2020, astfel că gruparea poate obține licența pentru Europa și pentru Liga 1
  2. Revenirea lui Adam Nemec după aproape două luni de absență, din cauza unei accidentări, slovacul de 35 de ani bifând 6 meciuri pe tușă.

Cu multe probleme de efectiv, „SMURD" și Dinamo au o misiune teribilă în Gruia. Iată trei dovezi că CFR e de temut diseară:

  • 9 dintre cele 18 victorii reuşite de clujeni în ediţia curentă au fost la cel puţin două goluri diferenţă
  • 23 de goluri au înscris ardelenii în 2021, CFR având cel mai bun atac din ultimele 13 runde 
  • 17 meciuri fără gol încasat a strâns gruparea din Gruia în primele 28 de etape, cele mai multe dintre toate competitoarele.

Dinamo are cifre îngrozitoare în 2021

Pentru al doilea an la rând, „haita" va trebui să lupte pentru supraviețuirea în prima divizie. Retrogradarea ar fi o tragedie pentru clubul ce împlinește 73 de ani de experiență luna viitoare, în condițiile în care ar pierde palmaresul, stema și culorile în cazul în care ar ajunge în premieră în liga secundă! 

Roș-albii au niște cifre îngrozitoare în 2021, chiar dacă au ajuns al doilea an la rând în semifinalele Cupei României. Iată 5 dovezi care arată degringolada „câinilor":

  • Dinamo este fără victorie în campionat din 31 ianuarie 2021, când s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la UTA Arad. Au urmat două remize şi 6 partide pierdute 
  • „Câinii" au doar două puncte în ultimele 8 etape, răstimp în care au marcat doar de două ori 
  • Atacanții „câinilor" nu au mai punctat de 10 runde! - Roș-albii au cel mai slab atac din 2021, doar 7 goluri marcate, dintre care unul singur în repriza secundă. 
  • 16 dintre cele 37 de goluri încasate de bucureşteni au avut la bază un moment static.

4 goluriși 2 assist-uri a adunat Nemec în 22 de meciuri în actuala ediție

22 de victoriiare CFR Cluj în duelurile directe din Liga 1 în 51 de meciuri. Dinamo a câștigat de 20 de ori, alte 9 meciuri încheindu-se la egalitate

12 victoriiare CFR Cluj în duelurile directe din campionat în Gruia în 25 de meciuri. Dinamo a învins de 7 ori, au mai fost 6 egaluri

4 aniau trecut de la precedenta victorie a "câinilor" cu ardelenii, 3-0 în Gruia, când echipa antrenată de Cosmin Contra era în lupta la titlu

 Acest necaz cu pandemia ne-a afectat, ne-a pus la pământ, au căzut din start 3-4 jucători, am avut și din staff-ul tehnic, chiar și din staff-ul medical. Ne-a stricat atmosfera, am mers la București pentru meciul cu FCSB, dar starea de spirit a fost la pământ, ne-a fost teamă să venim la muncă, ne-a fost teamă lângă cine stăm. A venit pauza competițională, am câștigat timp, am recuperat o parte din jucători. Lucrurile arată diferit pentru partida cu Dinamo.
 - Edward Iordănescu, antrenor CFR Cluj

VIDEO Dinamo, meci de foc în Liga 1! Totul despre duelul cu CFR Cluj

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Cosmin Contra atacă: „La Dinamo am fost păcălit de oameni de joasă speță! Am suferit”

EXCLUSIV Dinamoviștii sunt avariați înaintea meciului cu CFR Cluj: alți doi fotbaliști ies din schemă!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
creeperno999
creeperno999  •  05 Aprilie 2021, 22:42

1: arbitrajul, 2: arbitrul, 3: barsan

cornelcc
cornelcc  •  05 Aprilie 2021, 20:31
Postat de undergrant pe 05 Aprilie 2021, 11:54

Pariați "2" solist și faceți bani buni.

Omenie?!!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  05 Aprilie 2021, 15:29

Noi nu batem Iasi si vrem sa batem CFR :)) Ce misiune grea? Se va filma MISIUNE IMPOSIBILA 10 ! Ce echipa are CFR-ul si ce gloabe avem noi :)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează