FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo ironizată de un fost om din club: „De la Rivaldo, la Morsay... Te apucă râsul”

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2021 13:15 / Actualizat luni, 22 martie 2021 14:21

Prezent în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu" la GSP, Ionuț Negoiță a abordat în compania lui Ovidiu Ioanițoaia interacțiunea pe care a avut-o cu antrenorii lui Dinamo și i-a criticat pe aceștia că nu au dorit să promoveze jucători tineri. 

Negoiță a admis că, în discuțiile cu antrenorii care doreau să mizeze pe oameni cu experiență, a pledat pentru folosirea mai degrabă a jucătorilor tineri formați de Dinamo.

Reacția lui Negoiță

Aproape toți antrenorii voiau jucători cu experiență, titrați, și aduceau tot felul de jucători de 30 de ani care n-aveau ce să mai dovedească la vârsta asta. Răsuflați! Unii erau și pe alte considerente, că se cunoșteau cu impresarul, cu bla, bla. Noi aveam câțiva prin club care filtrau. Eu la partea de formare la Academie voiam o chestie mai nemțească. Regula Under 21 este foarte bună pentru că a dat șansa celor tineri să joace. Dar pentru tineri, tentațiile orașului sunt foarte mari. În sensul că voiam mai multă disciplină și exigență la creșterea jucătorilor ce erau tentați cu cluburi, cu băuturica... A face performanță înseamnă a face sacrificii! Asta ne lipsea nouă și i-am reproșat lui Gabi Răduță,
- Ionuț Negoiță

Gabi Răduță: „Asta e realitatea"

Gabi Răduță, fostul manager al clubului, a reacționat, întrucât numele lui a fost pronunțat de fostul acționar majoritar al clubului. 

„Este o declarație corectă a domnului Negoiță. Copiii stăteau la Săftica, este vorba de cei din provincie, nu îi puteam păzi eu noaptea. Dar era normal să-mi reproșeze mie, că eu eram șeful centrului de juniori. Dar pe teren acești copii erau ireproșabili, performanțe mari, cupe, campionate, Youth Champions League. Văd că domnul Negoiță reproșează unora, că nu erau imparțiali și îi băgau anumiți jucători pe gât, în loc să joace cu tinerii din academie. Înseamnă că era mulțumit de mine și de acești copii, a și declarat asta. 

Nu-mi place să se denatureze adevărul. Iar dacă mă întrebați pe mine de domnul Negoiță, vă spun că a salvat clubul de la faliment, iar Dinamo a fost unul dintre cele mai bine organizate cluburi din România. Baza de la Săftica este cea mai frumoasă, iar clubul, în momentul când l-a preluat avea datorii de 17 milioane de euro, curățindu-l. A făcut lucrurile corect sau nu?", a reacționat Răduță pentru GSP.RO.

„Dinamo, de la Rivaldo la Morsay

„În urmă cu aproximativ 4 ani, Dinamo se lupta la campionat în play-off, acum e la retrogradare. Ne chinuiam pe la Bilbao, în Europa, cu Athletic. Iar acum... Există o diferență uriașă între Dinamo în era Negoiță și Dinamo de acum. De la Rivaldo la Morsay! Te-apucă râsul... Rivaldo venea și dădea sfaturi echipei în vestiar. Eu știu ce vorbesc, că am jucat și contra fotbaliștilor, nu am făcut doar poze", a mai spus Răduță.

Dinamo ironizată de un fost om din club: „De la Rivaldo, la Morsay... Te apucă râsul”

Clubului Dinamo îi doresc tot binele din lume. M-a ajutat cel mai mult, am vrut să întorc ajutorul și am muncit din suflet, dar am avut și privilegiul să am lângă mine cei mai buni antrenori din România 
- Gabi Răduță, ex-manager Academia Dinamo

VIDEO  Florin Bratu îi laudă pe suporterii dinamoviști, însă e realist: „Clubul are nevoie de finanțare”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Borcea crede în Dinamo: „Nu se va întâmpla asta!” » Lasă o portiță deschisă pentru revenire

EXCLUSIV Vladimir Cohn nu crede că Dinamo se mai salvează: „Grivei nu mai poate” » Singura „soluție”: „Să facem 18 echipe”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (8)
creeperno999
creeperno999  •  22 Martie 2021, 22:47

Marele raduta iarasi crede ca a produs jucatori de clasa mondiala. Daca era asa, am fi avut in primul 11 o gramada de tineri, nu pensionari. In minutele date tinerilor, s-a vazut clar cat de slabi sunt pentru liga 1. Nici macar in liga 3 nu se descurca

catalin.palcu
catalin.palcu  •  22 Martie 2021, 22:17
Postat de sibelius pe 22 Martie 2021, 16:21

Pe aia buni sau macar promitatori i-ati vandut la prima strigare.

Asa e, i-a vandut taica Negoita imediat, marele iubitor de tineri. cand a primit oferte pt Costache, Ciobi jr, Nedelcearu samd cred ca i-a livrat el personal la Cluj, respectiv Rusia. Imi intoarce stomacul pe dos ipocritul

alex.aelev
alex.aelev  •  22 Martie 2021, 20:02

In prima poza pare ca Morsay asteapta un inel :)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează