FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, măsuri draconice: „Ca la aeroport” + Incredibil ce s-a întâmplat înainte de meciul cu Petrolul

Andrei Nicolescu
Foto: GSP
Andrei Nicolescu Foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2024 07:36 / Actualizat vineri, 29 martie 2024 11:22

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a anunțat că va lua măsuri speciale în viitor, pentru a stopa folosirea materialelor pirotehnice la meciurile jucate acasă de „câini”.

Dinamo vrea să lucreze cu o firmă specializată, care să depisteze materialele pirotehnice ascunse în stadion. Asta s-ar putea întâmpla cel mai devreme la barajul de menținere/retrogradare, dacă Dinamo va ajunge acolo.

Până la finalul play-out-ului, Dinamo va juca fără spectatori acasă, 4 meciuri, după incidentele de la meciul cu UTA, 1-0, când ultrași reprezentând ambele echipe s-au bătut pe gazon.

Apariție rară! A jucat 3 ani la Dinamo și vrea să vadă lucruri concrete: „Aștept noul stadion, am prins și eu câteva schițe” + Opinie contra curentului despre Kopic
DINAMO
Apariție rară! A jucat 3 ani la Dinamo și vrea să vadă lucruri concrete: „Aștept noul stadion, am prins și eu câteva schițe” + Opinie contra curentului despre Kopic

Andrei Nicolescu anunță măsuri draconice înainte de meciurile lui Dinamo

„Ne gândim să lucrăm cu o firmă specializată, ca la aeroport, pentru a depista materialele pirotehnice. Este o aparatură specială, destul de costisitoare.

Când se va depista, persoana respectivă, care are materiale pirotehnice, va fi înmânată Jandarmeriei. Este un echipament care se poziționează oriunde. Este scump”, a declarat Nicolescu, la „Digi Sport Special”.

Materiale pirotehnice pe Arcul de Triumf și înainte de Dinamo - Petrolul

Dinamo a primit vestea oficială că va juca fără fani acasă timp de 4 etape miercuri, pe 27 martie. Primul meci disputat pe teren propriu fără spectatori e cel cu Petrolul, de pe 1 aprilie.

Iar Nicolescu a făcut o dezvăluire uluitoare. Pe „Arcul de Triumf” au fost găsite ghiozdane cu materiale pirotehnice, pregătite deja pentru partida dintre Dinamo și Petrolul.

„Înaintea meciului cu Petrolul, am depistat mai multe ghiozdane cu astfel de materiale”, a declarat Andrei Nicolescu.

Dinamo lucrează: ecran pentru suporteri și solicitare la FRF de a popula tribunele stadionului cu copii

Andrei Nicolescu a spus că meciul de luni, cu Petrolul, se va disputa pe stadionul „Arcul de Triumf", aceasta este singura realitate, concretă, referitoare la echipa „câinilor”. Nu a confirmat variantele apărute, că Dinamo se va muta la Târgoviște, că va juca pe mai departe lângă mănăstirea Cașin..

„Sunt doar speculații, n-am negociat cu nimeni. Încercăm să găsim soluții pentru a face meciul cumva accesibil suporterilor dinamoviști.

Pentru luni lucrăm alături de suporteri la amplasarea unui ecran pentru vizionarea partidei. Totodată, am făcut o cerere la FRF pe modelul deja celebru, de a aduce în tribune copii. Încercăm orice soluție”, a spus Nicolescu, pentru GSP.

VIDEO. Cristi Bobar, despre sancțiunile primite de Dinamo și UTA: „Dinamo fără spectatori e ca omul fară o mână”

Citește și:

10 lucruri pe care să le urmărim în etapa din acest weekend » Două superdueluri pentru titlu + Victima favorită a dinamoviștilor
PREVIEW ETAPA #2
10 lucruri pe care să le urmărim în etapa din acest weekend » Două superdueluri pentru titlu + Victima favorită a dinamoviștilor
Finul lui Cristi Borcea dezvăluie: „Atunci revine la Dinamo”
Dinamo
Finul lui Cristi Borcea dezvăluie: „Atunci revine la Dinamo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Zeama.de.varza
Zeama.de.varza  •  29 Martie 2024, 14:26

De ce spuneti suporterii UTA si Dinamo in articol, cand a fost clar PENTRU ULTIMUL *** DIN TARA ASTA ca cei care au provocat conflictele pe strada si in stadion AU FOST CEI DE LA SUD STEAUA!!?...Cui foloseste aceasta minciuna, aceasta mistificare nerusinata a realitatii??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Hund
Hund  •  29 Martie 2024, 11:12

Se vor găsi metode de fentare a dispozitivelor. Cel mai bine este interdicția pe stadioane a celor care comit acte de violență. Cine are interdicție și este găsit pe stadion, să meargă la pușcărie.

demolarii
demolarii  •  29 Martie 2024, 10:51

Super. Zici ca suntem înainte de 89, sa nu superi conducătorul. Treziți-vă. Singurii bani vin din cauza suporterilor. Nu Burleanu sau Iorgulescu, Ștefan ,Dragomir sau Becali aduc bani. Ei doar intermediază între sponsori,Media, autorități publice, și restul care dau bani, nu împrumută, pentru ca au nevoie de rating, imagine, popularitate în societatea reprezentata de acei fani pe teren. E evident ca asa cum suporteri rapidisti au fost acuzați ca organizare în vederea comiterii de ilegalități, Frf și Lpf pot fi cercetate de asemenea. Rezultatele financiare ale cluburilor arata ca activitatea fotbalistica NU PRODUCE profit. Care e impactul social? Cum sunt motivati bani cheltuiti in fotbal? Doar ca unele persoane sa aiba joburi bine platite? Burleanu, Stoichita,Iorgulescu, Stefan si ceilalti. Pentru 2 calificari în 12 ani, adică din 6 campani, au prime. Dar pentru 4 ratări au avut penalizări? Când jandarmeria va începe urmărirea penala în REM , ca pentru suporteri rapidisti? Democrația presupune egalitatea. În rest e dictatura. Mono sau pluri dictatura. Apropo, cine comunica cu UEFA si transmite informații de genul Fcsb a câștigat Cce în 1986, când echipa s-a înființat în 2003, comform contractului de ASOCIERE cu AFC Steaua? Acele persoane nu încalcă legea, aducat profit unei persoane juridice în detrimentu alteia, mai ales ca e făcută prin încălcarea unei decizi definitive a unei instante recunoscute de Constituție? Cate încălcări trebuie făcute sa înceapă urmărirea penala?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează