FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Mohammad Murad a dat-o la întors! Ce spune de tratativele cu Negoiță: „Știu foarte bine problemele de acolo”

Mohammad Murad
Mohammad Murad

Articol de - Publicat miercuri, 17 iunie 2020 16:30 / Actualizat miercuri, 17 iunie 2020 17:32

La Dinamo, minunile nu rezistă mai mult de 24 de ore. Mohammad Murad, afaceristul libanez care se arătase interesat marți de preluarea clubului, neagă astăzi că ar dori să investească bani în „Ștefan cel Mare”. 

Gazeta Sporturilor a luat legătura în cursul zilei cu Mohammad Murad, acesta anunțând că tratativele cu Ionuț Negoiță nu sunt de actualitate. Libanezul dezvăluie că interesul pentru Dinamo era unul mai vechi și explică de ce e riscant să investești în fotbal în 2020. 

- Bună ziua, domnule Murad! V-am sunat să vă întreb de preluarea clubului Dinamo, am văzut o declarație oferită de dumneavoastră.

- Nu, subiectul nu e de actualitate, sigur că nu! Momentan, nu sunt tentat, dar în viitor nu pot să spun ce se va întâmpla. Din păcate, acum am niște proiecte importante pe care vreau să le termin, apoi voi sta liniștit și voi vedea. 

- Vă cunoașteți, deci, cu domnul Negoiță? Dânsul spunea că aveți numărul lui de telefon și că, dacă ați fi fost interesat, l-ați fi contactat

- Acum doi ani, am făcut o propunere, dar de atunci n-au mai fost discuții. Mă cunosc cu Ionuț Negoiță, cum să nu? Sunt prieten bun cu el. Am avut o tentativă în trecut, în urmă cu an, un an și jumătate (n.a - încercare de a prelua clubul) . Nu că nu ne-am înțeles, dar nu prea am ajuns la o concluzie. 

- Urmăriți fotbalul românesc? Dinamo pare că se află într-o situație fără ieșire, chiar ar avea nevoie de un investitor în momentul de față. 

 - Știu foarte bine problemele de la Dinamo, dar acum chiar suntem un pic mai atenți, mai precauți, cum spune președintele Klaus Iohannis. 

Mohammad Murad: „Fotbalul din România a fost absorbant de bani”

- De ce Ionuț Negoiță nu reușește să vândă cuiva acest club?

- Conjuctura nu e favorabilă. Acum, cel mai bine e să nu vinzi nimic. În momentul de față, piața este în scădere. Suntem precauți. Din păcate, fotbalul din România, cu excepția unor mici cazuri, a fost absorbant de bani, n-a produs bani. S-au cheltuit bani, nu s-au făcut bani. Când faci fotbal, nu trebuie să te gândești la un an, doi sau trei, important e viitorul, important e să ai în spate un capital.

„Am ajutat-o pe Inter Gaz București, de exemplu. Am ajutat și alte cluburi, dar am preferat să rămân mai discret” - Mohammad Murad, pentru GSP.ro

Murad s-a răzgândit în 24 de ore

Mohammad Murad este un libanez care are o avere estimată la peste 150 de milioane de euro. A făcut o avere în industria turismului din România și, în plus, a deschis în 1992 primul fast food oriental din București. Marți, Murad lasase de înțeles că intrarea în fotbal îi face cu ochiul. 

„Personal, îmi plac provocările, de ce nu? Chiar o să discut cu Ionuț Negoiță să vedem care mai e situația. Eu am ajutat mai multe cluburi” - Mohammad Murad, marți, la Antena 1

VIDEO. Ionel Ganea, atac nemilos la Ionuț Negoiță: „Este un escroc sentimental, nu vrea să vândă clubul”

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. EXCLUSIV Ionuț Negoiță, reacție în miez de noapte despre apariția investitorului libanez

DINAMO. Mircea Rednic se ia Ionuț Negoiță: „Am dat prime de 70.000 de euro la Dinamo!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
iung811
iung811  •  17 Iunie 2020, 22:45

Si cu asta din lac in put. Va dadea shaorma cu de toate.

creeperno
creeperno  •  17 Iunie 2020, 22:32

Suporterii trebuie sa rezolve cu clubul

ticbis
ticbis  •  17 Iunie 2020, 21:00

Constat ca sunt multi fani dinamovisti dusi cu pluta, care nu sunt in stare sa judece corect, concret si la obiect. Pe scurt: Dinamo asta al lui Negoita n-are altceva decat un lot de jucatori, o parte din baza de la Saftica, un autocar, un loc in prima liga... si cam atat! N-are stadion si nici marca sau nume (ca astea sunt pe alta societate si apartin in primul rand altui patron, si in final statului). In consecinta, numai un nebun ar baga capital privat intr-o asemenea escrocherie de stat si de partid, asezonata cu stil sub forma de club de drept privat. Cu atat mai mult cu cat, astazi, clubul asta dubios (din punct de vedere legal si nu numai) este detinut 21% de catre asociatia fanilor de la DDB, cam 9% de catre terti (CS Dinamo, Nicolae Badea, Cornel Dinu, etc)... deci la ora asta Negoita NU POATE VINDE decat max 70% din club, ca doar atat mai are in proprietatea lui! Sa fim seriosi, va garantez eu ca NIMENI nu-si baga banii in ciorba asta; in amestecatura asta fara fond si fara forma; sa cumperi nimic pe bani multi si sa n-ai de fapt nimic!!! Exact cu acelasi lucru se va confrunta si CSA Talpan cand (si daca) se va califica vreodata sa evolueze intr-o liga profesionista!!! Stati calmi, ca Dinamo NU se vinde nici macar pentru UN LEU... cel mai probabil va fi preluat de catre peluza DDB... iar de aici incolo altceva decat falimentul NU se va intampla, ever! Ca n-are cum!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează