FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - OȚELUL

VIDEO Prietenul lui Pogba, pus în dificultate la conferința lui Dinamo: „Cine? A, da. A fost aici”

Eddy Gnahore // sursă foto: Instagram +34   FOTO
Eddy Gnahore // sursă foto: Instagram

Articol de , , - Publicat sambata, 17 februarie 2024 14:45 / Actualizat sambata, 17 februarie 2024 14:45

Mijlocașul francez Eddy Gnahore (30 de ani), unul dintre nou-veniții la Dinamo, a participat la conferința de presă premergătoare meciului de duminică seara, ora 20:00, cu Oțelul Galați. Partida va putea fi urmărită liveTEXT și cu comentariu AUDIO pe GSP.ro.

Jucător cu 51 de meciuri în prima ligă franceză și 59 în Serie B, al doilea eșalon italian, Eddy Gnahore este unul dintre jucătorii cu CV bun ajunși în această iarnă în Superligă.

Gnahore a jucat deja în 3 partide pentru Dinamo, la 0-1 cu Petrolul, 1-2 cu Rapid și 2-0 cu Farul, fiind integralist doar în ultimul meci dintre cele 3. El este anunțat titular și în proxima etapă, duminică seara, cu Oțelul Galați, meci pe care l-a prefațat la conferința de presă de astăzi.

Zeljko Kopic, despre cheia duelului cu Oțelul: „Altfel va fi foarte dificil, ei stau foarte bine la acest capitol”
DINAMO - OȚELUL
Zeljko Kopic, despre cheia duelului cu Oțelul: „Altfel va fi foarte dificil, ei stau foarte bine la acest capitol”

Eddy Gnahore: „Am studiat-o pe Oțelul. Asta trebuie să facem”

„Fiecare meci este o finală pentru noi în această situație dificilă. Doar ce am obținut o victorie bună, care ne-a dat moral. Acum știm că ne putem îndeplini obiectivul. Am mai jucat bine, meritam mai mult, dar nu am obținut.

Oțelul este o echipă puternică, am studiat-o, știm că va fi dificil. Este o echipă care practică un joc fizic, le place să alerge, să împiedice jocul adversarilor. Fac presing sus, trebuie să găsim soluții pentru a contracara acest presing și să câștigăm cele 3 puncte”, a afirmat Gnahore.

El le-a dezvăluit reporterilor că este prieten cu Paul Pogba, mijlocașul lui Juventus suspendat provizoriu după ce a fost depistat cu doze anormale de testosteron:

„Pogba este prietenul meu. Ultima dată am vorbit cu el acum 3-4 luni, când a fost situația cu dopajul. Recent nu am mai vorbit, nu”.

Eddy Gnahore: „Toată lumea știe despre Dinamo, acest club mare”

Gnahore a dezvăluit cum a fost convins să semneze cu Dinamo și cum a fost primit în colectivul „câinilor”:

„Mă simt foarte bine, colegii m-au făcut să mă simt foarte bine. Mai sunt jucători francezi aici, m-au primit bine. Antrenorul și staff-ul sunt OK, îmi place și orașul, doar ce m-am mutat într-un apartament, deci totul este bine până acum.

Când am auzit despre Dinamo... evident, toată lumea știe despre acest club mare, cu o istorie lungă. Am fost fericit, am vorbit cu antrenorul, cu președintele, mi-a plăcut din prima proiectul și am spus «da». Am petrecut mult timp în Italia, era vremea pentru o schimbare”, a spus mijlocașul francez.

„Mircea Lucescu? Cine? A, da”

Gnahore a fost pus în dificultate în cadrul conferinței, în momentul în care a fost întrebat despre Mircea Lucescu, cel care i-a vizitat pe dinamoviști înaintea partidelor cu Farul, respectiv Oțelul.

„Nu auzisem de Mircea Lucescu. Cine? A, da. A fost aici. A ținut un discurs bun. Venise și săptămâna trecută și am câștigat. Sperăm să fie un talisman pentru noi. Are o experiență uriașă, știe foarte multe despre fotbal. Ne-a ținut un discurs, ne-a spus să repetăm ce am făcut cu Farul. Sperăm să obținem cele 3 puncte”, a replicat francezul.

Tot despre Dinamo - Oțelul:

Mircea Lucescu a explicat pentru GSP.ro de ce i-a revăzut pe jucătorii lui Dinamo: „N-are deloc legătură cu asta, nu vreau să creez iluzii”
DINAMO
Mircea Lucescu a explicat pentru GSP.ro de ce i-a revăzut pe jucătorii lui Dinamo: „N-are deloc legătură cu asta, nu vreau să creez iluzii”
Dorinel Munteanu i-a pus gând rău lui Dinamo: „Nu am abandonat obiectivul!”
DINAMO - OȚELUL
Dorinel Munteanu i-a pus gând rău lui Dinamo: „Nu am abandonat obiectivul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
creeperno534
creeperno534  •  17 Februarie 2024, 22:31

Sa fie pregatit 100% fizic si e super fotbalist pentru Superliga

Vezi toate comentariile (1)
Comentează