FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mircea Lucescu a explicat pentru GSP.ro de ce i-a revăzut pe jucătorii lui Dinamo: „N-are deloc legătură cu asta, nu vreau să creez iluzii”

Mircea Lucescu a explicat pentru GSP.ro de ce i-a revăzut pe jucătorii lui Dinamo FOTO: facebook.com/DinamoBucurestiOfficial
Mircea Lucescu a explicat pentru GSP.ro de ce i-a revăzut pe jucătorii lui Dinamo FOTO: facebook.com/DinamoBucurestiOfficial

Articol de - Publicat sambata, 17 februarie 2024 10:18 / Actualizat sambata, 17 februarie 2024 10:35

Mircea Lucescu, 78 de ani, a povestit că a ajutat moral Dinamo din nou, prin vizita de la Săftica, după ce în alte situații s-a implicat și financiar să sprijine gruparea.

Mircea Lucescu, din nou alături de Dinamo! Legendarul antrenor, acum în vârstă de 78 de ani, i-a vizitat pe jucători în cantonamentul de la Săftica. De fapt, a repetat, la o săptămână distanță, o altă întrevedere pe care a avut-o cu lotul "câinilor", tot la Săftica.

Dacă a mers bine echipei în deplasarea de la Farul, victorie cu 2-0, oficialii clubului, dar chiar și Il Luce, s-au gândit să mai folosească această superstiție și pentru duelul cu Oțelul Galați, de duminică seară, de la ora 20:00, de la "Arcul de Triumf".

În ceea ce privește această partidă este sold out, fanii roș-albilor au rezolvat situația biletelor cu aproape două zile înaintea confruntării!

Pe urmele legendarilor Dumitrache, Cămătaru și Claudiu Niculescu! Decizia lui Astrit Selmani
DINAMO - OȚELUL
Pe urmele legendarilor Dumitrache, Cămătaru și Claudiu Niculescu! Decizia lui Astrit Selmani

Mircea Lucescu despre vizitele la Dinamo: „Superstiții. Și am considerat că este obligația mea”

Mircea Lucescu a relatat pentru Gazeta Sporturilor de ce a acceptat să meargă din nou în cantonamentul formației. A fost sincer cu dinamoviștii, nu le-a creat iluzii.

"Am simțit, știu asta, este un moment dificil pentru Dinamo. Mi-aș dori foarte tare ca echipa să se salveze de la retrogradare, dar v-aș ruga să nu folosiți aceste vizite ale mele cum că m-aș implica la Dinamo. N-are deloc legătură cu asta, nu vreau să creez iluzii.

Am fost o dată, mi s-a solicitat să mai vin o dată. știți cum sunt superstițiile în fotbal, în viață. Am considerat că e bine după succes să mai apar o dată, în fotbal e bine să legi victoriile. Iar dacă a funcționat ceva bine, atunci hai să o mai facem o dată!

Din respect pentru Dinamo, de drag, la experiența mea am realizat că este un moment oportun. Ce să fac? Să stau în casă? Să nu ajut cum pot, cu experiența mea? Am fost la meci și la Rapid, nu e nicio problemă. Acum câțiva ani am fost și la Steaua (n.red FCSB), mi-a sărit toată presa în cap. Că de ce?! Eu sunt disponibil pentru oamenii din fotbal care mă solicită.

Am considerat mereu că este obligația mea să fiu alături de cei în dificultate. Și dacă pot ajuta cu energie, cu un sfat... Acum, cei de la Dinamo trebuie să se adune, să se strângă unul lângă celălalt pentru a realiza ceva, fiindcă duc o luptă extraordinară", a comentat Il Luce pentru GSP.ro.

11trofee a cucerit Lucescu cu Dinamo, opt ca jucător, trei ca antrenor

Există un respect între antrenori, de aceea m-am bucurat să-l revăd pe Zeljko Kopic, în care am mare încredere că poate redresa situația. Îl cunosc de când antrena pe Hajduk Split, este un tehnician foarte bun
Mircea Lucescu

Antrenament Dinamo 16.02.2024 FOTO: facebook.com/DinamoBucurestiOfficial
Antrenament Dinamo 16.02.2024 FOTO: facebook.com/DinamoBucurestiOfficial
Antrenament Dinamo 16.02.2024 FOTO: facebook.com/DinamoBucurestiOfficial
Antrenament Dinamo 16.02.2024 FOTO: facebook.com/DinamoBucurestiOfficial
Antrenament Dinamo 16.02.2024 FOTO: facebook.com/DinamoBucurestiOfficial
+3 FOTO

Mircea Lucescu a mai ajutat Dinamo cel puțin în alte două situații la limită

Il Luce a rememorat și alte momente când a sprijinit activ clubul Dinamo. O dată a contribuit financiar ca roș-albii să plătească licența sportivă. Ultima oară, în 2021, a organizat un amical la Kiev, între cele două Dinamo, iar banii strânși din meci, aproximativ 300.000 de euro, au fost folosiți la acea dată ca "haita" să obțină licența și să continue în prima divizie.

"Prin 1994, cred, am ajutat cu bani ca să ia licența. Apoi, acum trei ani, am organizat acel amical la Kiev. Când eu am simțit că este nevoie cu adevărat de mine ca să mă implic, am făcut-o pentru Dinamo. Sunt momente când trebuie să acționezi.

Dinamo este un club prea important, nu trebuie să dispară din prima divizie", a mai declarat legendarul Mircea Lucescu.

Și vara trecută, Il Luce a fost de acord cu organizarea unui meci de verificare între Dinamo și Dinamo Kiev în Austria. 

Este impresionant să vezi că domnul Lucescu se simte bine în compania noastră, la Dinamo, dânsul este o parte importantă din istoria acestui club mare, parte din familia noastră și este oricând bine-venit să fie aici cu noi
Zeljko Kopic, antrenor Dinamo pentru GSP.ro

FARUL - DINAMO 0-2 » Zeljko Kopic, declarații după victoria cu Farul + ce semnifică eșarfa purtată la meci: „Trebuie să jucăm pe teren precum acești câini”

Citește și alte știri:

Dinamo - Oțelul, în etapa #26 din Superliga. Echipele probabile și cele mai tari cote

EXCLUSIV // VIDEO A fost doar rivalul roș-albaștrilor, dar vede FCSB campioană: „Nu văd a doua, nu mai zic de a treia!”. Fostul mare atacant atacă o problemă serioasă: „Criză de numărul 9”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
ap0klyps3
ap0klyps3  •  18 Februarie 2024, 23:11

Va dați seama că gigistii vor sa ii credem când ei în fiecare zi acuza pe alții de jocuri necurate. Azi dinamo, ieri pe CFR, vineri pe rapid. Dar când câștiga ei nu trebuie sa avem nici o suspiciune :))))))

creeperno534
creeperno534  •  17 Februarie 2024, 22:39

E bine si asa, altii comenteaza din studiourile tv

jim_raynor
jim_raynor  •  17 Februarie 2024, 20:00
Postat de Haha1989 pe 17 Februarie 2024, 14:07

Ce coincidenta, Hagi și Dorinel au fost elevii lui Lucescu, cine va câștiga pt mine e clar. Sunt curios dacă și înaintea meciului cu Sepsi va face vreo vizita sau doar în ultima etapa înaintea meciului cu UTA? Trebuie sa mai treacă vreo doua generații ca să avem speranțe de fotbal mai curat

Hagi a fost elevul lui Lucescu, Dorinel ...nu cred! Poate ne lamuresti cand si cum.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează