FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - OȚELUL

VIDEO Dorinel Munteanu i-a pus gând rău lui Dinamo: „Nu am abandonat obiectivul!”

Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului
Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului

Articol de - Publicat sambata, 17 februarie 2024 14:07 / Actualizat sambata, 17 februarie 2024 14:17

Dorinel Munteanu (55 de ani), antrenorul celor de la Oțelul Galați, a prefațat duelul contra lui Dinamo de duminică, ora 20:00, în fața unui „Arc de Triumf” plin.

Oțelul a câștigat runda trecută, 1-0 cu FCU Craiova, și păstrează speranțe că va prinde un loc de play-off, obiectivul declarat al echipei încă din momentul promovării.

Gălățenii au momentan 31 de puncte, 4 sub Petrolul, formația de pe locul 6, astfel că un rezultat pozitiv cu Dinamo este crucial.

Pe Oțelul nu o așteaptă însă un meci ușor, mai ales că dinamoviștii au un moral bun după victoria din etapa precedentă, 2-0 cu Farul, și având în vedere faptul că meciul va fi sold-out.

Scandal monstru cu Adrian Mititelu! A bătut un avocat: poliția confirmă incidentul
FCU CRAIOVA
Scandal monstru cu Adrian Mititelu! A bătut un avocat: poliția confirmă incidentul

Dorinel Munteanu, înainte de Dinamo - Oțelul: „Nu am abandonat ideea play-off-ului!”

„Putem spune că este o finală, una dintre cele 5. Nu am abandonat ideea de a juca în play-off. Mergem cu foarte mare încredere după victoria cu Craiova. Știm că avem în față o echipă care a câștigat ultimul meci, la campioana României acasă. 

Este o echipă bună, tot timpul au fost meciuri dârze între Dinamo și Oțelul Galați. Sunt convins că și duminică va fi la fel.

Eu consider că la ei rezultatele negative au venit pe alt fond, nu al valorii jucătorilor. Într-adevăr, au o singură victorie în ultimele 4 meciuri, dar Dinamo are o echipă bună, competitivă, cu jucători valoroși. Trebuie să fim foarte bine pregătiți, fizic și mental, pentru a duce la bun sfârșit acest meci.

Sunt convins că în tribune suporterii vor fi al 12-lea lor jucător. Și noi vom fi susținuți de cel puțin 100 de suporteri. În primul rând vrem să facem un joc foarte bun, exact, în care să anihiliăm calitățile bune ale adversarilor.

E cel mai frumos să joci cu un stadion plin. Chiar dacă-ți este ostil, atmosfera este adevărată. Jucătorii mei nu ar trebui să se sperie. Nu s-au speriat nici la Rapid, știți desfășurarea jocului. Nu cred că ăsta ar fi un factor negativ”, a afirmat antrenorul Oțelului la conferința de presă.

Dorinel Munteanu: „Mă gândesc și la arbitraj. Suntem în grafic pentru play-off, sper să rămânem și după Dinamo”

Dorinel speră ca arbitrajele să nu-i pună piedici în cursa pentru locul de play-off:

„Nu mă tem de arbitraj, dar îmi fac câteva idei, pentru că nu mai departe de ultimul joc în deplasare cred că am fost dezavantajați. De aceea mă gândesc și la acest aspect. Cu siguranță ne vom juca șansa pe teren până la capăt. Eu am propus acest obiectiv echipei, suntem în grafic și sper să rămânem și după meciul cu Dinamo.

Orice punct este valoros în lupta pentru accederea în play-off. Depinde și de noi, dar și de celelalte rezultate, celelalte echipe cu pretenția de a prinde play-off-ul”.

Tot despre Dinamo - Oțelul:

Zeljko Kopic, despre cheia duelului cu Oțelul: „Altfel va fi foarte dificil, ei stau foarte bine la acest capitol”
DINAMO - OȚELUL
Zeljko Kopic, despre cheia duelului cu Oțelul: „Altfel va fi foarte dificil, ei stau foarte bine la acest capitol”
Mircea Lucescu a explicat pentru GSP.ro de ce i-a revăzut pe jucătorii lui Dinamo: „N-are deloc legătură cu asta, nu vreau să creez iluzii”
DINAMO
Mircea Lucescu a explicat pentru GSP.ro de ce i-a revăzut pe jucătorii lui Dinamo: „N-are deloc legătură cu asta, nu vreau să creez iluzii”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
creeperno534
creeperno534  •  17 Februarie 2024, 22:36

Daca era Dinamo salvata vreodata, de ce a retrogradat acum 2 sezoane?

mzm1
mzm1  •  17 Februarie 2024, 19:59

Crede cineva că acest joc se va termina altfel decât cu victoria lui Dinamo? Păi, dacă însăși campioana țării a fost suclasată, ca joc și ca scor, chiar la Constanța, ne speriem de Oțelul? A început, iarăși, ca și în alți ani, campania de salvare a echipei Dinamo (veșnic retrogradabilă), cu acceptul FRF și tăcerea (vinovată!) a presei! Dorinel Munteanu, uns cu toate alifiile, știe acest lucru și prezintă meciul cu Dinamo de parcă ar urma să întâlnească pe Real Madrid!? Oțelul v-a prinde sigur o zi foarte slabă, ce să-i faci?

elgabri
elgabri  •  17 Februarie 2024, 17:21

Acum toti au acelas discurs cand joaca cu Dinamo dar in tur nu au spus nimic, acum toti isi cauta alibiuri, oamenii slabi isi cauta asa ceva .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează