FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Ovidiu Burcă le răspunde contestatarilor: „Am fost antrenor în cea mai grea perioadă. Dacă «groparii» lui Dinamo arată ca mine, atunci îi doresc clubului cât mai mulți «gropari»”

Articol de , , , - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 15:31 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 15:40

În conferința de presă pe care a susținut-o azi, în care a explicat motivele pentru care a plecat de la Dinamo, Ovidiu Burcă a avut și un mesaj pentru contestatari.

Antrenorul care a promovat-o pe Dinamo după doar un an a fost contestat vehement ca urmare a rezultatelor slabe înregistrate de „câini” în Superligă, iar azi a venit cu un mesaj categoric.

Ce spune Ionuț Negoiță despre eventualitatea unei noi retrogradări a lui Dinamo: „Mi-aș dori să găsească o soluție, dar...”
DINAMO - FCSB
Ce spune Ionuț Negoiță despre eventualitatea unei noi retrogradări a lui Dinamo: „Mi-aș dori să găsească o soluție, dar...”

VIDEO Ovidiu Burcă le răspunde contestatarilor: „Am fost antrenor în cea mai grea perioadă și cred că m-am descurcat onorabil”

„Am fost antrenor în cea mai grea perioadă și cred că m-am descurcat onorabil. Am conștiința împăcată, am făcut ce a depins de mine pentru a duce clubul la un nivel mai bun. Chiar dacă nu e un moment tocmai bun.

Dacă «groparii» lui Dinamo arată ca mine, atunci îi doresc clubului cât mai mulți «gropari». Eu cred că sunt «groparul», cumva, bazei structurii viitorului lui Dinamo. 

Am venit într-un moment în care era ars tot, în care nu mai exista absolut nimic din ce eram obișnuiți la Dinamo. Știți foarte bine că atunci când am venit nu mai rămăsese absolut nimic. Și sunt mândru că în puțin timp am introdus în vestiar o mentalitate de învingători, de a nu renunța.

Nu m-au deranjat comentariile. Oamenii au spus că sunt gropar, când eu am dat o mână mare de ajutor. Oamenii te judecă în contextul în care sunt obișnuiți cu acel Dinamo care reprezenta o forță, când putea aduce tot ce era mai bun din România”, a declarat Ovidiu Burcă.

Cu Burcă pe bancă, în Superligă, Dinamo a adunat 10 puncte în 17 meciuri. Roș-albii au doar două victorii, sunt pe locul 15 din 16 și au cel mai prost atac din campionat, cu doar 9 goluri marcate. În total, din iulie 2022 până în prezent, Burcă are 56 de meciuri la Dinamo.: 19 victorii, 15 egaluri și 22 de înfrângeri.

Citește și:

Florentin Petre e dezolat: „Nici pastila albastră nu-i mai salvează”
DINAMO
Florentin Petre e dezolat: „Nici pastila albastră nu-i mai salvează”
Un apropiat al lui Ovidiu Burcă e sigur: „Trebuie să rămână în istoria lui Dinamo” » Spune că ar refuza o ofertă a „câinilor”
DINAMO
Un apropiat al lui Ovidiu Burcă e sigur: „Trebuie să rămână în istoria lui Dinamo” » Spune că ar refuza o ofertă a „câinilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno534
creeperno534  •  29 Noiembrie 2023, 22:44

Nu faci nimic cu jucatorii astia, trebuie la iarna minim 4-5 transferuri

Rebeka2007
Rebeka2007  •  29 Noiembrie 2023, 18:04

Ai avut,ca nimeni altul,destule etape in care sa dovedesti ca esti antrenor....Cum se justifica toate infringerile pe banda rulanta?!Oare tu nu ai nici-o vina?!Putina decenta n-ar strica!Ai sa vezi ca altul face mai mult ca tine,cu aceeasi jucatori!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează