FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Ovidiu Burcă, mesaj pentru viitorul antrenor al lui Dinamo: „Vine într-o situație infinit mai bună decât cea în care am venit eu”

Articol de , , , - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 15:07 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 15:47

Ovidiu Burcă a vorbit la conferința de presă despre ce urmează pentru Dinamo.

Întrebat despre viitorul antrenor al „câinilor”, Ovidiu Burcă a avut un mesaj clar. Situația din prezent este una mai bună decât cea care era în vara lui 2020, când el a preluat echipa.

5 lucruri pe care noul antrenor de la Dinamo trebuie să le rezolve urgent
DINAMO
5 lucruri pe care noul antrenor de la Dinamo trebuie să le rezolve urgent

VIDEO Ovidiu Burcă, sfaturi pentru succesorul său pe banca lui Dinamo: „Lucrurile sunt cât se poate de normale aici”

„Am făcut acest pas gândindu-mă că noul antrenor are timp să evalueze lotul și după aceea are o perioadă de mercato în care poate întări lotul. 

Pentru antrenorul care va veni va fi o situație infinit mai bună decât cea în care am venit eu, din punctul de vedere al organizării sau al infrastructurii. Și lotul cred că este mai bun, dar jucătorii sunt blocați. 

Oricine va veni poate conta pe deschiderea mea. Voi pune la dispoziție toate informațiile pe care le am. Sunt antrenori talentați, care sunt dispuși să dea o mână de ajutor. 

Prin plecarea mea îi dau celui care vine o lună la dispoziție pentru a vedea lotul. Dinamo are acum acționari care sunt dispuși să bage sume frumoase pentru a aduce jucători. Eu nu am avut acest privilegiu. Asta e ironia sorții. Cel care va veni să știe că lucrurile sunt cât se poate de normale. Există acționari dispuși să bage bani. Viitorul antrenor are toate resursele să salveze clubul. Și e un aspect pozitiv că are o lună la dispoziție să evalueze lotul.

Va fi mai ușor pentru cel care va veni după mine, o să lucreze într-un climat profesionist, într-un ambient de seriozitate maximă, așa cum am promis că voi face la Dinamo. Asta am promis că voi face când am venit: schimbare mentalității. Sunt mândru de ce las în vestiar”, a declarat Ovidiu Burcă.

Citește și:

Florentin Petre e dezolat: „Nici pastila albastră nu-i mai salvează”
DINAMO
Florentin Petre e dezolat: „Nici pastila albastră nu-i mai salvează”
Ce spune Ionuț Negoiță despre eventualitatea unei noi retrogradări a lui Dinamo: „Mi-aș dori să găsească o soluție, dar...”
DINAMO - FCSB
Ce spune Ionuț Negoiță despre eventualitatea unei noi retrogradări a lui Dinamo: „Mi-aș dori să găsească o soluție, dar...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează