FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Le pasă jucătorilor dinamoviști de Ovidiu Burcă, își dau interesul pentru echipă? O altă echipă din Liga 1 a fost într-o situație similară, iar acum se bate pentru play-off

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2023 12:46 / Actualizat joi, 26 octombrie 2023 16:34

Ovidiu Burcă este apostrofat de către suporteri, care îi cer demisia tot mai vocal. Comparativ, atunci când a avut probleme și a fost încolțit, Florin Pârvu a avut susținerea jucătorilor, ultima dovadă, week-end-ul trecut în Bănie

Dinamo are un meci extrem de important pentru soarta lui Ovidiu Burcă mâine seară, de la ora 20:30, pe Arena Națională, contra celor de la Poli Iași. 

Ionuț Chirilă, din nou la tablă. A analizat tehnico-tactic o fază din meciul lui Dinamo: „La ce tehnică de înșurubare și mobilitate are Neluț...”
DINAMO
Ionuț Chirilă, din nou la tablă. A analizat tehnico-tactic o fază din meciul lui Dinamo: „La ce tehnică de înșurubare și mobilitate are Neluț...”

Chiar și antrenorul de 43 de ani a admis după 0-4 cu Hermannstadt în Transilvania că este încolțit de rezultatele negative, în condițiile în care formația pregătită de el s-a împotmolit pe penultimul loc din clasament, retrogradabil, cu doar un punct în ultimele cinci etape, un singur gol marcat și patru eșecuri, la zero.

Desprins din tabloul retrogradării din 2022

Corul apostrofărilor la adresa lui Ovidiu Burcă este tot mai puternic, iar evoluția jucătorilor este lamentabilă. „Nu se vede nimic din ceea ce fac la antrenamente, nu au pic de atitudine", au declarat mai multe glorii ale „câinilor" în intervențiile lor televizate.

Fotbaliștii arată dezinteres și față de Dinamo, și față de antrenor, iar prestațiile lor aduc aminte de cele ale roș-albilor care au evoluat în stagiunea 2021/2022, când echipa a retrogradat după „barajul" cu U Cluj (0-2, 1-1).

3victorii a bifat Poli Iași în ediția precedentă în duelul direct cu Dinamo în eșalonul secund

La Petrolul sunt și salarii întârziere, dar jucătorii au oferit reacție, 3-1 în Bănie: „Avem încredere în Mister și în noi”

Comparativ cu situația de la Dinamo, o altă formație din Liga 1, Petrolul Ploiești, a arătat atitudine într-o deplasare dificilă, în Bănie, scor 3-1 cu Universitatea Craiova, într-o perioadă în care se adunaseră nori negri, iar Florin Pârvu, 48 de ani, era sub presiune.

10jucători străini au fost în echipa „câinilor" la meciul din deplasare cu Hermannstadt (0-4)

Și Pârvu, și Burcă, foști coechipieri la Dinamo București, sunt new entry-uri în rândul antrenorilor principali din Liga 1 în 2023. Florin a activat în eșaloanele inferioare ca tehnician, apoi în China, iar din primăvară i-a preluat pe "găzari". Ovidiu i-a promovat pe "câini" și este la primul sezon în SuperLiga.

53de fotbaliști a rulat Dinamo în ediția retrogradării, record absolut în Liga 1, și au fost 5 antrenori principali la echipă

Petrolul nu mai marcase niciun gol în ultimele 4 etape de campionat, trei remize albe și un eșec în Gruia, 0-1 cu CFR, strânsese șase etape fără victorie în Liga 1. Jucătorii, chiar dacă au întârzieri salariale semnificative!, au avut reacție duminica trecută în Bănie și au făcut spectacol cu Universitatea Craiova, scor 3-1, echipă care a învins cu 2-0 pe Dinamo la "Arcul de Triumf", în etapa inaugurală.

Suntem într-un rollercoaster, chiar îmi place să mă dau!, dar nu în viața de antrenor. Știam ce mă așteaptă la Petrolul, nu este ușor, dar am încredere în grup, iar meciul de la Craiova a arătat că Petrolul e greu de învins, o nucă tare, împotriva oricui joacă
Florin Pârvu, antrenor Petrolul

„Lupii" - remiză cu Dinamo, 1-1, la București - sunt pe loc de play-off, după 13 etape, așteaptă etapa din week-end, de acasă, cu FCSB. 

„Am arătat că suntem un grup, o familie, de aceea am învins. Avem încredere în Mister și în noi", a declarat Alexandru Musi, după meci. Un fotbalist care a marcat o dublă în tricoul ieșenilor în ultima etapă a play-off-ului eșalonului secund în victoria, 4-1, cu Dinamo.

Nu suntem ipocriți să spunem că nu ne uităm și în partea de jos a clasamentului. Dacă s-ar înjumătăți acum punctele, noi am avea 8, iar Dinamo 5! Diferență de un meci direct. Dacă nu vom avea șanse la play-off spre finalul sezonului regulat, primul obiectiv va fi evitarea retrogradării.

- Claudiu Tudor, președinte Petrolul

Știu ce a schimbat galeria, să vină banii la băieți, totul va fi în regulă. Noi avem o relație specială cu suporterii, niciodată peluzele n-au scandat împotriva echipei sau a antrenorului, în momentele critice.

- Claudiu Tudor, președinte Petrolul

VIDEO Vlad Iacob, despre criza de rezultate de la Dinamo: „Lucrurile par să meargă din rău în mai rău”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Ghici cine dă târcoale la Dinamo! Nelipsit de la meciurile de acasă, a fost și la Sibiu în tribună

EXCLUSIV Dinamo susține că pierde zeci de mii de euro la fiecare meci jucat acasă, indiferent de stadion! Pentru „decisivul” cu Poli Iași s-au dat extrem de puține bilete

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează