FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA 2-2

Dinamo s-a înţeles cu Lankaran pentru N'Doye! » Vîndut lui Rednic

Ousmane Ndoye, Ndoye, Dinamo
Ousmane Ndoye, Ndoye, Dinamo

Articol de - Publicat marti, 16 noiembrie 2010 00:00

Senegalezul s-a antrenat ieri cu echipa secundă şi ameninţă că va veni, fie şi nepoftit, la antrenamentele lui Andone. Dinamo s-a înţeles ieri cu antrenorul azerilor din Lankaran pentru ca N'Doye să plece din Ştefan cel Mare. "Cîinii" iau 350.000 de euro în două tranşe.

Ieri după-amiază, Nicolae Badea şi Mircea Rednic au ajuns la un acord de principiu pentru ca Ousmane N'Doye să devină jucătorul lui Hazar Lankaran de la 1 ianuarie 2011. Tehnicianul pleacă azi la azeri pentru a transmite detaliile întrevederii cu şeful dinamovist, iar dacă îşi dau acceptul, cei de la Hazar trebuie să achite imediat 100.000 de euro pentru împrumutul pe 6 luni, plus 250.000 de euro pentru un transfer definitiv. "Am căzut de acord cu domnul Badea, acum trebuie să vorbesc la Lankaran. Cu jucătorul nu sînt probleme, e ca şi rezolvat", a comentat Rednic pentru gsp.ro.

Ameninţă că revine la prima echipa
N'Doye a acceptat ieri să se antreneze cu Dinamo II de frica amenzilor care ar putea însuma 25.000 de euro. Senegalezul s-a pregătit cu zîmbetul pe buze alături de puştii din liga secundă, sub comanda lui Ionel Ganea. Şi-a dat interesul, s-a implicat în pregătiri, a cărat poarta cu mai tinerii săi coechipieri.

La prima echipă nu mai este însă dorit nici de Andone, nici de colegi. Totuşi, el s-a confesat prietenilor că vrea să le facă azi după-amiază o mare surpriză acestora: să vină, fie şi nepoftit, la antrenamentele primei echipe. "Eu sînt dinamovist, iubesc Dinamo, n-aş vrea să plec. Am fost duminică la meci, iar suporterii m-au primit bine. Asta înseamnă totul pentru mine. Sînt jucătorul lui Dinamo şi voi merge la antrenamentele primei echipe!", le-a spus ieri apropiaţilor. Fotbaliştii "cîinilor" speră că e doar o glumă: "E riscant, s-ar putea încinge spiritele. Plus că Andone are palma grea şi nu vrem să oferim subiecte incendiare mass-media".

"Poate Andone o să-l mai folosească pe N'Doye pînă la finele anului 2010, lumea se mai împacă în interesul echipei. Mie nu-mi permit regulamentele azere să-l iau de acum să-l antrenez"
Mircea Rednic, antrenor Hazar Lankaran

Ando nu-l iartă
Andone evită să mai discute despre subiect. Totuşi, nu vede posibilă, cu orice risc, o eventuală colaborare cu N'Doye. I-a spus ferm, în faţă, lui Nicolae Badea: "Dacă mai apare la antrenamentele primei echipe, îmi dau demisia! N-o să-l iert pentru problemele pe care mi le-a provocat în ultima săptămînă. Chiar dacă o să fie ultimul jucător apt din echipă, n-o să-l mai accept în lot sau în echipă".

Bănuiesc Rapidul de complicitate
Şefii dinamovişti îl acuză, fie şi neoficial, pe Dinu Gheorghe că s-ar fi implicat în cazul lui N'Doye. "I-a luat minţile lui Ousmane că-l ia la Rapid şi l-a pus pe Mardare, cu care africanul a fost coleg la Vaslui, să-l invite la meciurile giuleştenilor. N'Doye a fost învăţat să facă fiţe, dar nimeni nu-l mai place la echipă, nici măcar Cristi Borcea, care l-a apărat mereu", au spus oficialii.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (18)
dog02
dog02  •  21 Noiembrie 2010, 20:32

doamne cum a ajuns echipa noastra ce perioada a fost cu bonneti...dar si au batut joc de el si noi ca fraieri ne rugam sa vina ando ..na ca a venit .Ando tu oricum o sa pleci macar lasane jucatori buni nu i alunga de la dinamo

dog02
dog02  •  21 Noiembrie 2010, 20:26

andone mai bine ai pleca tu la azeri lasati l pe ndoye in pace e singurul jucator care n e mai aminteste de spiritul lui dinamo o sa vezi din retur cate 50 de spectatori si o sa te intrebi de ce sant atati de putini....pt.ca esti doar un antrenor amator ando.

reddogs80
reddogs80  •  17 Noiembrie 2010, 00:14

se duce n'doye, se duce si torje din iarna....iar luam p..a anul asta !!! sper sa vina niculaie actionar principal si sa aduca un antrenor strain (gen bonetti) care sa faca echipa dupa valoare si sa scape de jucatorii ratati (scarlatache,rus,margaritescu)care nu au ce cauta la DINAMO !!!....iar visez frumos...)))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează