FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, sancţionată de LPF: Meciul cu Oţelul se va juca fără spectatori!

Stewarzii nu vor abia pe cine să păzească la meciul cu campioana României
Stewarzii nu vor abia pe cine să păzească la meciul cu campioana României

Articol de - Publicat joi, 28 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 28 iulie 2011 02:03

”Cîinii” au fost aseară loviţi de decizia Comisiei de Disciplină a LPF, primind două etape de suspendare, cu porţile închise, la meciurile cu Pandurii şi cu campioana României. Dinamo atacă decizia.

Veşti proaste primite aseară de către şefii dinamovişti din partea Comisiei de Disciplină a LPF: clubul a fost suspendat două etape şi nu are dreptul de a organiza meciuri cu spectatori în Ştefan cel Mare în rundele 3 şi 5, adică la partidele cu Pandurii şi cu Oţelul Galaţi.

În plus, "cîinii" au fost amendaţi cu 50.000 de lei. Decizia punitivă e din cauza celor două torţe aruncate pe teren în minutul 12 al meciului Dinamo - Tîrgu Mureş (1-0), din prima etapă. "Nasol! Ne puseserăm mari speranţe că nu va fi aşa. O să încercăm să schimbăm sancţiunea, în sensul că facem etapele de suspendare, dar să putem organiza partidele în afara Capitalei, cu spectatori", au anunţat, instant, după aflarea veştilor, oficialii grupării.

Roş-albii vor să joace din nou la Ploieşti, însă îşi vor încerca şansele în faţa Comisiei de Recurs a LPF. Nu se ştie dacă vor mai reuşi să convingă comisia şi de această dată, dinamoviştii fiind ultrarecidivişti.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
jumega
jumega  •  28 Iulie 2011, 16:12

eu nu inteleg altceva. de acord, fara spactatori, dar fara niciunul! in incinta stadionului , inclusiv in tribuna oficiala sa nu aibe acces decat cei ce sunt oficiali trecuti pe foaie si delegati de liga si federatie. am vazut la rapid si sportul ca erau mai mult de o suta de gealati in tribuna, cum si de ce stateau aia acolo, aia au doua perechi de boashe?

redbuldog
redbuldog  •  28 Iulie 2011, 11:04

E o marsavie si ca de obicei Dinamo sufera, dar nu numai din cauza turbulentilor..din tribune! Daca ar juca fotbal adevarat daca ar fi stare de spirit bazata pe munca si performanta,sustinerea actionarilor din plan financiar,un staff tehnic profesionist,lumea ar veni cu placere pe stadioane,ar incuraja si sustine echipa si astfel de evenimente ar disparea.. Dar pentru ca suntem mintiti de ani buni si Dinamo e tinuta artificial in viata,cand cei mai buni jucatori pleca caci nu sunt platiti,e normal ca unii sa ,,erupa” prin aceste torte de protest..si poate in acest moment e mai bine asa..!

viomarc
viomarc  •  28 Iulie 2011, 09:30

Este o moda de a lovi in Dinamo.Toti se dau acum dizidenti,uitand cind spalau trotuarele.In realitate sunt niste yesmani.O masura absurda,murdara,la fel ca si conducatorii fotbalului romanesc.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează