FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Dinamo se va întîlni a 3-a oară în acest sezon cu Concordia Chiajna. De data aceasta, într-un amical, sîmbătă

Articol de - Publicat miercuri, 08 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 08 octombrie 2014 18:48

Dinamo n-a mai plecat în Cipru pentru un amical cu AEL Limassol, se pregăteşte începînd de astăzi la Săftica, iar sîmbătă şi-a programat un meci de verificare cu Concordia Chiajna.

Nu s-a stabilit încă locul de disputare, fie la Săftica, fie la Chiajna, deşi prima variantă e cea îmbrăţişată de către "cîini", iar amicalul va începe la ora 11:00.

Cele două echipe s-au mai întîlnit în sezonul de toamnă în alte două situaţii. În primul meci al sezonului, în Cupa Ligii, Dinamo învingînd cu 3-1. Apoi, în etapa a 5-a, remiză albă, 0-0. Ambele partide s-au disputat pe terenul sintetic de la Chiajna.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
caminero
caminero  •  09 Octombrie 2014, 16:25

De unde atîta amiciţie între Dinamo şi Chiajna?!? :D :D :D

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Octombrie 2014, 23:05

sincer, pot sa le dea si 10, nu mai conteaza. au pierdut 2 puncte importante in oficialul din campionat, desi au dat cu ei de pamant in cupa. au mai pierdut puncte importante cu asa, ceahlaul, craiova, pe mana lor. acum vor suporta consecintele : au 7 meciuri de unde punctele vor veni doar daca vin martienii pana la reluarea campionatului, in retur.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează