FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI 1-3

Aspectul care l-a nemulțumit pe Cristiano Bergodi după victoria cu Dinamo: „Ne-am speriat” + primele informații despre starea lui Niczuly

Cristiano Bergodi +14   FOTO
Cristiano Bergodi

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2022 21:23 / Actualizat marti, 01 martie 2022 21:49

Dinamo - Sepsi 1-3. Cristiano Bergodi, antrenorul covăsnenilor, a comentat jocul elevilor săi din meciu împotriva alb-roșiilor.

„Nu sunt apăsat. Sunt mereu pozitiv, azi sunt mulțumit. E o victorie importantă pentru noi. Dinamo era într-un trend pozitiv. Am jucat bine. Vreau să îi felicit pe băieți. În ultimul timp nu am jucat bine și nu am avut rezultate, dar acum am câștigat. Mă bucur că cine a jucat a făcut-o bine. 

Ne-am întors la vechiul sistem. În prima repriză ne-am retras după ce am dat gol, ne-am speriat. Ne-a fost frică să nu luăm gol, dar a venit golul lui Dinamo pentru că ăsta e fotbalul. În a doua repriză, am legat bine lucrurile, a fost o victorie meritată. Cred ca avem echipa pentru a face un play-out foarte bun”, a declarat Cristiano Bergodi potrivit digisport.

Cristiano Bergodi, despre starea lui Ronald Niczuly

Antrenorul lui Sepsi a oferit și primele informații despre starea portarului Ronald Niczuly, accidentat urât în prima repriză la mână.

Dinamo - Sepsi. Nichita Patriche, stoperul de 35 de ani al „câinilor”, a fost omul primei reprize din Ștefan cel Mare. Înger și demon.
+10 FOTO

„Niczuly și-a dislocat degetul. Acum i l-au așezat la loc. Are doar o luxație, nu are o fractură. Mă bucur că a intrat bine în meci Răzvan Began”, a precizat Bergodi.

Am văzut o echipă bună, care a arătat bine. Cred că Dinamo se poate salva. Va fi un play-out echilibrat. Are toate șansele să se salveze de la retrogradare. Dacă se retrage Gaz Metan Mediaș, e un lucru negativ. Nu există nici în campionatele puternice, nici în cele de amatori să se retragă o echipă. E păcat pentru fotbalul românesc dacă se retrage Gaz Metan
-Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi

VIDEO Roland Niczuly, teafăr după accidentarea suferită în prima repiză: „M-am temut că e ceva mai grav, am simțit o durere mare”

Cum stau Dinamo și Sepsi în clasament

Citește mai multe știri despre Dinamo - Sepsi:

Accidentare urâtă în Dinamo - Sepsi: „Sigur merge la spital!”

Patriche s-a jucat singur :) Prestație de CNN în Dinamo - Sepsi

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează