FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo şi-a luat conducător de joc » Albanezul Elis Bakaj a semnat pe 5 ani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 02 februarie 2011 11:57

Roş-albii au bătut palma cu Dinamo Tirana pentru transferul lui Bakaj

Nicolae Badea a intensificat ieri dimineaţă negocierile privind achiziţionarea mijlocaşului Elis Bakaj, iar după-amiază afacerea a fost perfectată. Coordonatorul de joc în vîrstă de 23 de ani îi va costa pe "cîini" 400.000 de euro, clubul de care aparţine, Dinamo Tirana, urmînd a încasa şi 25 la sută dintr-o vînzare ulterioară a fotbalistului.

Bakaj şi-a dat acordul prin fax, modalitate prin care va şi parafa un angajament pe cinci sezoane. El nu se va mai alătura lotului roş-albilor în Antalya întrucît e convocat la "naţionala" Albaniei pentru amicalul cu Slovenia, de pe 9 februarie. În sezonul de toamnă, Elis a marcat de 11 ori în 16 partide.


8.000 de euro va fi salariul lunar al lui Bakaj în Ştefan cel Mare, plus bonusuri de performanţă


"Sînt fericit că voi juca la Dinamo Bucureşti, sper să fie un pas important în cariera mea"
Elis Bakaj

Îl iau pe Stăncioiu
Dinamo continuă campania de achiziţii şi e aproape să-l transfere pe Eduard Stăncioiu. Portarul de 29 de ani nu mai este în graţiile conducerii lui CFR Cluj şi a fost anunţat aseară că nu se va mai conta pe serviciile sale şi din retur. Stăncioiu este în relaţii bune cu Ioan Andone, care şi-l doreşte în Ştefan cel Mare. Mutarea vine în condiţiile în care Emliana Dolha este accidentat şi nici nu a semnat prelungirea contractului.

"Hamburg a făcut ofertă pentru Gabi"
Cristea Opria, agentul lui Gabriel Torje, susţine că Hamburg va trimite azi o intenţie de transfer pentru micuţul mijlocaş. "Nu mi-e teamă că Dinamo va refuza transferul, ci că Hamburg s-ar putea retrage. Miercuri va fi trimisă hîrtia oficială cu oferta pentru Torje. Ne-am înţeles în ceea ce priveşte contractul fotbalistului, el va semna un precontract acum, însă va pleca din vară", a zis Opria la sport.ro.


Inbox
- Azi, de la ora 18:00, Dinamo evoluează împotriva Daciei Chişinău, lider în campionatul Moldovei. Partida va fi transmisă de DigiSport şi liveTEXT pe GSP.ro.
- Zie Diabate (22 de ani) se căsătoreşte! La revenirea în ţară, după turneu, ivorianul va merge cu aleasa inimii lui la Primăria sectorului 1 pentru a-şi legitima relaţia.
- Dolha a revenit ieri la antrenamente, s-a pregătit normal după durerile la tendonul lui Ahile.
- Vîrful George Ţucudean s-a alăturat lotului dinamovist. Ando l-a băgat deja la antrenamente.
- Atacantul albanezo-finlandez Bekaj Albinot, 18 ani, a plecat din Antalya. Nu a fost respins, ci doar i s-a transmis impresarului să rezolve situaţia contractuală a jucătorului, întrucît Dinamo nu vrea să plătească nici un cent vreunui club care l-a avut pe vîrf în custodie.

Citește și:

Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Nationala
Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Euro 2024
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Liga 2
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (8)
liviu95
liviu95  •  03 Februarie 2011, 00:02

Dinamo ar mai avea nevoie de 1 jucator!!!un FUNDAS DREAPTA!!!TANAR 11 dinamo 2011!!! BalgradeanDiabate-Crisan-D.Grigore-o.Rubio sau alty cnva.torje-Kone/Bakaj-Raphael Stanescu/Patrascu-Paun/v.MunteanuAlexe/L.GaneaTucudean cu primu''11 asta luam sg campionatu sincer!!! sper sa'l vada si domnu ando!

razvan82
razvan82  •  02 Februarie 2011, 11:50

Dupa Bakaj urmatorul fotbalist care va fi transferat la Dinamo este fundasul central sloven Darko Zec-NK Domzale,deja cluburile au ajuns la o intelegere iar jucatorul de 21ani va semna pe 5 ani cu Dinamo Bucuresti,sursa,site oficial al echipei slovene

dinamo4eva
dinamo4eva  •  02 Februarie 2011, 11:16

nu avem nevoie ma de un mijlocas defensiv . Avem deja 3 . Un fundas central mai trebuie sau 2 . si un portar poate .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează