FOTBAL  »  Superliga  »  GAZETA ESTE ÎN AUSTRIA ALĂTURI DE DINAMO

Dinamo transferă de la campioana Cehiei » Vin noul "Koller" şi un portar golgeter

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2010 00:00

Roş-albii i-au adus la teste pe Jan Kadlec, un atacant de doi metri de la Sparta Praga, dar şi pe goal-keeperul camerunez Mayebi, de la Maccabi Ahi Nazareth.

În cantonamentul din Austria continuă să sosească jucători. Jan Kadlec, un atacant de la Sparta Praga, trebuia să ajungă aseară în cantonamentul "cîinilor". La cei 2,01 metri şi 96 de kilograme ale sale, Kadlec este văzut în Cehia drept noul "Jan Koller", celebrul atacant ce a evoluat la Anderlecht, Borussia Dortmund sau AS Monaco. Puştiul de 20 de ani a jucat pînă acum pentru echipa secundă a cehilor şi va fi urmărit în aceste ultime zile ale turneului de pregătire de Ioan Andone.

Vine şi un portar camerunez
Azi, sub comanda lui Andone va ajunge şi un portar camerunez. Joslain Leonel Mayebi, de la Maccabi Ahi Nazareth, penultimul loc în prima ligă israeliană, va fi testat de roş-albi. Africanul de 23 de ani are 1,89 metri şi a mai jucat în cariera sa la echipa secundă a lui Metz, la AEK Larnaca, Hakoah Ramat Gan şi Beitar Ierusalim. Mayebi s-a făcut remarcat printr-un gol înscris împotriva lui Hapoel Haifa, egalînd la 2 în ultimul minut de joc.

5 atacanţi are Dinamo în acest moment în lot: Claudiu Niculescu, Marius Niculae, Andrei Cristea, Liviu Ganea şi Georgian Păun

17 meciuri a apărat Mayebi pentru Maccabi Ahi Nazareth în returul campionatului trecut, cînd a fost transferat de la Beitar

"Amical" în familie
Dinamoviştii vor juca azi, de la 19:00, ora României, o partidă de verificare în compania Universităţii Cluj, echipă cantonată tot în Austria, la Leogang. Roş-albii se vor revedea cu Boştină, Matache, Muşat, Lemnaru sau Voican, iar Andone plănuieşte să folosească mai mult rezervele, urmînd să ruleze tot lotul.

Grigore a revenit
Dragoş Grigore a început de ieri să se antreneze normal, după ce în ultimele zile s-a pregătit separat din cauză că genunchiul drept i se inflama după o perioadă de efort susţinut. Fundaşul de 23 de ani a participat şi la exerciţiile cu mingea comandate de Andone. Moţi şi Kone au urmat un program separat de pregătire, iar Lucian Goian a intrat pe mîna preparatorului fizic, Constantin Niculae. 

N'Doye ca Ronaldinho
La antrenamentul de ieri dimineaţă, Ousmane N'Doye a vrut să-l detroneze pe Ronaldinho, care a apărut într-un clip lovind de trei ori bara transversală fără ca mingea să cadă jos. Senegalezul a şutat de jos, însă a reuşit să lovească bara de trei ori din şase încercări. "Hai, Ousmane, lasă jocurile şi treci la antrenament", au rîs colegii.

- Izvoranu a fost chemat urgent în cantonamentul "cîinilor", deşi i se căuta echipă pentru a fi vîndut. Dinamo nu mai are soluţii de fundaşi după ce Garat s-a accidentat, Moţi e uşor lovit, iar Pulhac a fost vîndut la Hercules.
- Juan Pablo Garat urmează un program special de recuperare, după entorsa suferită la glezna stîngă, doctorii sperînd să-l refacă pînă la startul campionatului.
- Ion Manu, antrenorul de portari, a efectuat ieri diverse exerciţii cu Skender, Curcă şi Bălgrădean pentru priză şi respingere. Cei trei au trebuit la un moment dat să boxeze mingea cu cîte o mînă, apoi cu ambele braţe în lateral.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (7)
gandrei
gandrei  •  01 Iulie 2010, 19:53

cica l-a dat afara andone de la antrenament: "e lemn" a fost expresia lui aNdo

sundancekid
sundancekid  •  01 Iulie 2010, 04:20

Cica tinara speranta si el pina la 21 de ani nu a jucat niciodata la echipa mare !

sundancekid
sundancekid  •  01 Iulie 2010, 04:13

Asta a jucat de 14 ori la echipa a doua campionatul trecut pentru care a dat un gol in 14 meciuri !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează