FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo va merge în vizită la mănăstire: "Doamne, fă o minune!" :)

Articol de - Publicat vineri, 15 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 noiembrie 2013 10:47

Flavius Stoican duce echipa Dinamo, mîine, la Mănăstirea Cernica, iar jucătorii se vor reculege cîteva minute în lăcaşul sfînt.

"Cîinii" n-au avut prea multe momente de satisfacţie în 2013. După 15 sezoane n-au prins cupele europene, echipa se află în prezent pe locul 8, la 10 puncte de marea rivală Steaua, doar cîştigarea Cupei rămînînd o variantă viabilă pentru a ajunge în Europa League la anul.

Dinamo e calificată în "sferturi", unde va da piept, acasă, cu Pandurii. Iar roş-albii vor să-şi reîntoarcă faţa spre credinţă. În acest sens, Flavius Stoican va duce echipa mîine la mănăstire, la Mănăstirea Cernica, pentru ca jucătorii să se reculeagă cîteva momente în lăcaşul sfînt.

"Echipa se ducea frecvent la mănăstire, în anii trecuţi, cînd Dinamo se lupta şi cîştiga campionate. Poate ar trebui să fim mai smeriţi", au comentat oficialii grupării.

Danciu-gol mai poate juca
Marţi, Ionel Dănciulescu a fost oficializat ca team-manager al echipei, însă atacantul, ce va împlini 37 de ani luna viitoare, se antrenează în continuare sub comanda lui Stoican şi ar putea juca mîine, la Cernica, în amicalul cu formaţia din Liga a 3-a. "Danciu-gol e alături de mine permanent, oricînd se poate apela la el", a comentat Flavius.

19 puncte a obţinut Dinamo în 14 etape, avînd 5 victorii, 4 remize şi 5 eşecuri. Golaverajul e pozitiv, 20-15

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (11)
fcgeo
fcgeo  •  16 Noiembrie 2013, 00:20

Nu era rau sa fi fost prezent si Blatos Grigore si cu Luchin,sa jure amandoi ca n-au "trantit" nici un meci.

1745flo
1745flo  •  15 Noiembrie 2013, 20:54

ce treaba are D-zeu cu fotbalul???? V-ati prostit ca Becali? Maine-poimaine plecati in cantonament la muntele Athos...

gymd
gymd  •  15 Noiembrie 2013, 15:18
Postat de radu.de.la.faru pe 15 Noiembrie 2013, 10:57

MINUNEA MARE e daca va DESFIINTATI impruna cu STEAUA :))), scapam de COMUNISTI si noi odata ...

deocamdata vorbim de prezent si pe voi nu va vad bai rechinilor de stepa

Vezi toate comentariile (11)
Comentează