FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dinamo vinde tot! După Lazăr, dorit de Konyaspor, a venit rîndul altui "cîine" să fie tinţa turcilor

Articol de GSP - Publicat luni, 04 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 05 august 2014 00:32

Turcia a fost destinaţia preferată a fotbaliştilor români în această vară, iar după anunţul conform căruia Valentin Lazăr e dorit la Konyaspor, acum un alt jucător important e gata să ajungă în ţara unde Gică Hagi a făcut istorie.

Presa din Turcia a anunţat în urmă cu o săptămînă că mijlocaşul Cosmin Matei e dorit de Bursaspor, dar pe zi ce trece informaţia pare să fie tot mai adevărată. După plecarea lui Pablo Batalla de la formaţia din SuperLig, presa turcă susţine că e doar o chestiune de cîteva zile pînă ce Cosmin Matei va semna cu Bursaspor.

"Decarul" lui Dinamo este considerat înlocuitorul perfect pentru "decarul" plecat de la Bursaspor în această vară, care totodată era şi cel mai iubit jucător al turcilor.

1,5 milioane de euro cere Dinamo în schimbul lui Matei

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (8)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 02:23
Postat de livyou86 pe 04 August 2014, 23:26

Mancati rahat! Lasati echipa sa joace si nu mai inventati transferuri, plecari, veniri, etc!

agree all. nu se pune problema vreunei plecari, nu sunt ei chiar jucatori de transferat. poate la iarna sau vara viitoare.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 02:22
Postat de rossonero.bucuresti pe 05 August 2014, 02:51

__________________ Dinamo sa scape de MAI si combinatiile, suporterii sa ceara o fuziune cu Sportul Stud. ==clubul nu are drept de joc, oricate blaturi s-ar face in campionat nu simti ca joci fotbal daca nu joci pentru performanta sportiva care e calificarea nu banii sau loc bun in clasament in 1990 au incercat sa transforme iar Dinamo in Tricoloru, mare greseala ca nu au reusit ...acum ar trebui sa fuzioneze cu Sportu sa formeze ROSSONERO ___________________ ======ONE WAY ====== ROSSONERO BUCHAREST ====9=========9====== =======litere========== ROSUNEGRU BUCURESTI ====9=========9====== ===RO ====S.S.-Sportul Studentesc =====ONE way ======RO RO.S.S.ONE.RO BUCURESTI

ce ma bucur ca ai murit... te-ai plictisit, nu te baga nimeni in seama, erai banat... stupida ocupatie, sa faci clone... bai bandoleros bai, te-ai saturat de ciordit portofele si faci clone pe gsp, antidinamo ? iei si pensie pentru asta, bai tzarane minoritar ? caldarar analfabet..)) succes bai, pe lumea ailalta..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 02:20
Postat de raresionut pe 05 August 2014, 07:40

se face din tantar armasar.ce presa de r.a.h.a.t.numai sa destabilizeze echipa.si tu bai rossonero.ai innebunit dreaqu site-ul asta cu commentul tau.altceva nu stii sa scrii??nu vezi ca nu te baga nimeni in seama

exact. nu pleaca nimeni.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează