FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo vrea goalkeeper de "C"! Daniel Stanciu a contactat un portar trecut pe la Rapid şi Marseille

În două sezoane la Rapid, Andrade a apărat poarta alb-vișiniilor în 36 de partide
În două sezoane la Rapid, Andrade a apărat poarta alb-vișiniilor în 36 de partide

Articol de - Publicat miercuri, 14 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 14 ianuarie 2015 09:15

Portarul dorit de Dinamo a jucat ultima oară acum 6 luni, în liga a treia braziliană. După ce au achiziţionat un fundaş, Elhamed, şi trei atacanţi, Niculae, Henrique şi Grozav, şefii "cîinilor" au în plan să întărească şi celelalte compartimente.

Surse autorizate susţin că au pus ochii pe un portar care a mai evoluat în prima divizie de la noi, la Rapid. E vorba despre Elinton Andrade, care în martie va împlini 36 de ani şi care n-a mai jucat nicăieri din iunie 2014!

Andrade e liber, după ce ultima oară a fost legitimat la Duque de Caxias, club din liga a treia braziliană. El a confirmat pentru Gazetă că a fost sunat de noul manager general al roş-albilor, Daniel Stanciu: "Da, e adevărat că m-a sunat şeful lui Dinamo. Mi-ar plăcea mult să joc din nou în România, la un club de talia celui din Ştefan cel Mare. Sper să ne înţelegem".

Sursele Gazetei susţin că nu s-a renunţat nici la celelalte două variante avute în plan: Eduard Stăncioiu, 33 de ani, de la ASA, şi Kiko Naumovski, 26 de ani, ultima oară în Bulgaria, la Levski Sofia. În acest moment, Teja are un singur goalkeeper experimentat, Traian Marc, la serviciile lui Samoilă şi Kovacs renunţîndu-se în această iarnă.

10 meciuri oficiale a disputat Andrade de la plecarea din Giuleşti, în vara lui 2009

11 cluburi a bifat Andrade în carieră: CFZ, Flamengo, Fluminense, Vasco da Gama, Ascoli, Moto Club, Duque de Caxias, Rapid, Marseille, Nautico şi Ermis Aradippou

"Da, vreau să vin la Dinamo şi să ne luptăm pentru prima poziţie! La istoria şi pretenţiile clubului din Ştefan cel Mare, locul 8 n-ar trebui să existe în vocabularul dinamoviştilor" (Elinton Andrade, portar)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Amical cu Bursaspor
"Cîinii" pleacă azi în cantonamentul din Antalya, unde vor sta pînă pe 25 ianuarie. Dinamo a antamat deja un prim meci de pregătire al acestui stagiu de pregătire. Este vorba de Bursaspor, echipă aflată pe locul 5 în prima ligă turcă. Data de disputare a partidei n-a fost încă stabilită.

Marţi 13, dar au scăpat
Mijlocaşul Ionuţ Şerban, plus juniorii Costache, Muţiu, Kraus şi Dudea au suferit ieri dimineaţă un accident de maşină, însă din fericire nu au păţit nimic. Şoferul, Şerban, a povestit pentru Gazetă evenimentele: "Eram pe DN1, ne duceam la antrenament şi a ieşit un domn de pe o străduţă, fără să se asigure. Nu am mai avut timp de manevre şi am intrat în el, ne-am răsturnat! Slavă Domnului, nu a păţit nimeni nimic, doar eu m-am julit puţin la o mînă. Nici nu a fost nevoie să merg la spital".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
ciprian_451fh
ciprian_451fh  •  15 Ianuarie 2015, 15:33
Postat de zidane92 pe 14 Ianuarie 2015, 16:09

Hora vine la Dinamo,imediat ce va fi declarat liber de contractul cu CFR 1907 Cluj pentru neplata salariilor,o data ce va fi dezlegat de ei automat imprumutul de la CFR la ASA e nul la fel si Marc,ambii au intelegeri verbale incheiate cu Dinamo si vor semna cand comisiile ii vor declara liberi,dar parca vad ca nemernicii din comisie taraganeaza pana incepe campionatul si mai distrug niste cariere!

Și dacă îi declară liberi după începerea campionatului, ei tot pot veni la Dinamo pentru că jucătorii liberi de contract pot semna oricând cu altă echipă, chiar și în afara perioadei de transferuri.

gazistu
gazistu  •  14 Ianuarie 2015, 23:20

3 ani maxim 4 mai poate juca dupaia la o bere si la o septica cu pensionarii:))

duta_dd
duta_dd  •  14 Ianuarie 2015, 18:09

Sa vina Naumovsky!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează