FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, LUNI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamo vrea mai mulţi suporteri în Ghencea decît la ultimul meci acasă în campionat! » Se ceartă pe bilete!

Articol de - Publicat vineri, 22 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 21 aprilie 2011 21:14

Derby-ul de luni va avea tribunele pline, fiindcă Steaua a vîndut deja cea mai mare parte dintre biletele pe care le-a tipărit, iar "cîinii" insistă să aibă şi ei mai multe

Meciul dintre Steaua şi Dinamo exercită un interes la fel de mare şi acum, cînd ambele echipe se află în criză de rezultate. "Cîinii" şi "militarii" mai au doar teoretic şanse să cîştige campionatul, dar vor umple Ghencea luni seară. Şi în tur, în Ştefan cel Mare, s-a întîmplat la fel, arena a fost plină. Atunci, 15.000 de oameni au urmărit victoria roş-albilor cu 2-1, de data asta vor fi în tribune 25.000 de spectatori.

Vor de două ori mai multe bilete!
Steliştii au fost doar 600 în "Groapă" în primul meci direct din actuala stagiune, însă oaspeţii lor de luni cer un număr dublu de bilete! "Cîinii" îşi justifică cererea: vor 5 la sută din numărul total de tichete, deci în jur de 1.200, nu 670, cîte le-au fost promise. Cluburile au un acord de reciprocitate în privinţa biletelor, asupra căruia au căzut de acord înaintea jocului din tur. Totuşi, ultraşii din Peluza "Cătălin Hîldan" speră să fie mai mulţi la meci, de data asta.

La casele din Ghencea se vînd bilete la derby de lunea trecută. Ritmul în care s-au dat în săptămîna asta, adăugat faptului că Steaua are în jur de 7.000 de abonaţi, i-a făcut şi pe şefii roş-albaştrilor să creadă că vor avea arena plină. Ar fi prima oară de la partida cu Craiova (2-1), disputată în iulie 2010!

Preţurile biletelor pentru derby:
Peluze 15 lei
Tribuna a II-a 25 lei
Tribuna I 30 lei
Tribuna 0 60 lei
Fotolii 100 lei

Datele audienţei "granzilor":

5.000 de stelişti au asistat la derby-ul etapei trecute din Liga 1, în care formaţia lor a învins liderul Oţelul (1-0)

8.600 de persoane au văzut, în medie, jocurile Stelei pe Ghencea de la începutul campionatului pînă acum

800 de spectatori a avut Dinamo la ultimul meci pe care l-a disputat acasă în campionat, cu Urziceni (3-1)

6.200 de oameni au asistat, în medie, la partidele pe care "cîinii" le-au disputat în deplasare în acest sezon

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
doru5
doru5  •  23 Aprilie 2011, 16:07

800 de spectatori a avut Dinamo la ultimul meci pe care l-a disputat acasă în campionat, cu Urziceni (3-1) ..............Sa fiu presedinte de club as avea grija ca doar acei 800 sa primeasca bilet la acest meci!!!! Pai cum au putut aia sa vina si altii sa-si aminteasca ca sant dinamovisti doar cand vine meciul cu Steaua???? E o rusine.... Am vazut si la Tg-Mures ... au fost meciuri in care am fost doar 200 in galerie...dar cand a venit Steaua.....ne-am inghesuit. Sa le fie rusine acelor "suporteri de derby" .... cei adevarati merg la toate meciurile , sau cel putin la 9 din 10 , nu doar la cele cu miza!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cainerrosu
cainerrosu  •  22 Aprilie 2011, 22:15

normal si rational 2 goluri diferentza ! in favoarea nostra ! Sa vedem ce va fi ! Despre cupa : mi-ar placea sa batem stina si la Brasov dar....nu depinde de noi ! daca stina pierde finala e posibil sa piarda si Europa Ligue ! ce o sa mai rid de cioban !

teleghidat
teleghidat  •  22 Aprilie 2011, 11:29

DINAMOOOOOOO!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează