FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - DINAMO, MÎINE, 17:00, ANTENA1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Dinamo vrea podiumul: ”Tragem la locul 3”

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat vineri, 20 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 19 mai 2011 19:16

Dinamoviştii anunţă că mai speră la podium şi spun că Poli n-ar trebui să ia licenţa

Roş-albii pornesc războiul împotriva Timişoarei şi sfidează matematica. Dinamoviştii visează încă la locul 3, deşi, cu o etapă înainte de final, sînt la 6 puncte de această poziţie. Oficialii "cîinilor" au explicat ieri cum pot prinde ultima poziţie de pe podium ce duce direct în play-off-ul Europa League: "Mai întîi, trebuie să batem la Timişoara ca să terminăm pe 4, înaintea Rapidului, mai ales că avem rezultatele directe în favoarea noastră. Apoi, sînt şanse mari ca bănăţenii să nu ia licenţa şi atunci, automat, noi am urca pe 3, iar Vasluiul pe 2".

Speranţele roş-albilor se leagă de necazul Timişoarei: "Poli nici n-ar fi trebuit să fie programată contra noastră, pentru că n-au plătit o datorie către Sporting Piteşti. Dar s-a amînat termenul pentru ziua de luni. Plus că, din cunoştinţele noastre, alb-violeţii încă mai aduc acte la Ligă pentru licenţiere, deşi perioada de graţie a fost depăşită cu mult deja. Mai este şi cazul Sepsi, amînat şi reamînat".

Şi Andone a pregătit în amănunt partida. I-a băgat pe jucători în şedinţă. "Nu trebuie să vă relaxaţi! Avem meci cu Timişoara, trebuie să învingem, mai e destul pînă la ora finalei de Cupă cu Steaua. Nu trataţi superficial meciul de campionat, ultima impresie contează!". Bonus 1: dinamoviştii cîştigă în jur de 200.000 de euro în plus dacă încheie pe locul 3, bani ce-ar urma să vină din drepturile de televizare. Dacă înving, bucureştenii îşi pot primi mai devreme salariile restante pe ultimele luni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
florinch
florinch  •  21 Mai 2011, 12:07

Oricum Timisoara nu va lua licenta cu atatea matrapaslacuri facute de Iancu.Ce daca este vorba de Timisoara,ce ei sunt mai breji decat Sportul SAtudentesc?Studentii au fost retrogradati desi terminasera pe 4,banatenii de ce sa nu fie retrogradati de pe 2?Cine l-a pus pe Iancu sa nu-si plateasca datoriile la Buget si la terti si sa divizeze clubul?Mai ales ca UMFLATUL mai primeste inca 3 milioane de euro pe sezon de la Consiliul Local (cui nu-i place sa plece din Romania-spune HANDELITUL).Daca Timisoara nu va primi licenta (99,9% deja realizat),iar lui Iancu nu-i convine,n-are decat sa plece el din tara.

badeadorian
badeadorian  •  21 Mai 2011, 10:42

O sa termine dinamo pe locul 4 cand o zbura porcul !! . Nu zic ca nu ar fi ceva sanse sa zboare un pic , macar asa planat .

ss_iniesta_ss
ss_iniesta_ss  •  20 Mai 2011, 21:30

Ce podium am luat ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează