FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo vrea să facă o ofertă imensă pentru Gicu Grozav » Jucătorul trebuie să renunţe şi el la bani

Ultimul meci jucat de Grozav pentru Terek a fost pe 27 martie 2014, în Cupa Rusiei
Ultimul meci jucat de Grozav pentru Terek a fost pe 27 martie 2014, în Cupa Rusiei

Articol de - Publicat miercuri, 21 ianuarie 2015 00:00

Dinamo vrea să-l împrumute gratis pe atacant pînă în iunie şi să-l cumpere apoi definitiv pe o sumă imensă pentru clubul aflat în insolvenţă.

"Cîinii" s-au resemnat cu ideea că Gicu Grozav nu va veni la Dinamo liber de contract. Astfel, Stanciu şi Negoiţă au convenit să înainteze o ofertă celor de la Terek Groznîi: împrumut gratis pe 6 luni, cu opţiune de cumpărare definitivă de un milion de euro!

Pentru a se perfecta mutarea, Gicu va trebui să renunţe la o sumă mare de bani. În contractul semnat cu cecenii, el are stipulată o remuneraţie lunară de aproximativ 35.000 de euro.

Dinamoviştii i-au stabilit însă un salariu lunar de 10.000 de euro pe perioada împrumutului, astfel că fotbalistul va pierde cîte 25.000 de euro pe lună!

3 goluri în 13 meciuri a marcat Grozav pentru "naţionala" României

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Reclamaţi la FIFA
Şefii Ceahlăului s-au supărat pe dinamovişti, care l-au contactat pe Andrei Marc, deşi stoperul nu se află în ultimele 6 luni de contract: "Marc este al nostru pînă în 2017, iar tratativele cu el sînt ilegale. Ceahlăul intenţionează să depună memorii la comisiile FRF, FIFA şi UEFA împotriva celor care i-au propus diverse lucruri. Sigur nu va pleca pe 250.000 de euro la Dinamo, din moment ce am refuzat 300.000 de euro de la CFR", a spus preşedintele moldovenilor, Viorel Măstăcăneanu, la DigiSport.

"Se miscă bine"
Cosmin Moţi, fostul fundaş al "cîinilor",  laudă transferurile dinamoviştilor: "Dinamo s-a mişcat bine în această iarnă, are un proiect bun. Aducerea lui Marius Niculae este formidabilă pentru echipă. Ştiam că Marius a vrut să întoarcă şi cred că va ajuta foarte mult echipa", a spus Moţi la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
zidarcornel
zidarcornel  •  23 Ianuarie 2015, 10:54

Mărturia lui ÎMPRUMUT OFERTA rapide și fiabile Martine mare MULTUMESC pentru tine pentru permițându-mi să vorbesc despre doamna Naomi spumă. Acesta este cu adevărat Mesia așa cum ați făcut atât de bine. Ai nevoie de împrumut pentru a soluționa datoriile sau de a plati facturile sau de a începe o afacere? Ai un scor redus de credit și este dificil de a obține un împrumut? Vă rugăm să contactați Dna NAOMI Ea a acordat un împrumut de € 85.000 fără dificultate la o rată a dobânzii de 2% pe an, voi răsplăti pe o perioadă de 25 ani și am mai mulți colegi care au primit, de asemenea, împrumuturi de la nivelul său. [email protected]

cainelup
cainelup  •  21 Ianuarie 2015, 14:39
Postat de bogdany79 pe 21 Ianuarie 2015, 11:42

Daca tot colcaie Dinamo de bani de ce nu-l iau pe M. Roman de la Panduri si pe Marc de la Ceahlaul. Probabil ca aia nu pot veni gratis pana la vara...si apoi sa fie achizitionati definitiv! Asta e ca-n gluma aia slaba...cu tipul care vrajea o gagica...daca ma lasi sa te ft te iau de nevasta. Asa si Dinamo!

Dar de unde ai scos-o tu ca ne dau banii afara din casa ?

zecs93
zecs93  •  21 Ianuarie 2015, 14:39
Postat de zidane92 pe 21 Ianuarie 2015, 11:57

Daca tu imi arati prostul care prefera sa dea 500 mii-1 milion de euro pe un jucator lui Ceahlaul in loc sa il ia gratis azi dupa ce va fi declarat liber de contract pentru ca e neplatit de 5 luni(azi se judeca memoriul sau la comisii) ,o sa iti dau dreptate,daca nu ,ce ai zis e egal cu zero!Si in al doilea rand Dinamo are 4 atacanti buni pentru liga 1:Alexe,Bilinski,Niculae si Henrique + 2-3 atacanti de mare perspectiva la tineret Bilciurescu,Trabalka,vine si Vali Munteanu la vara ,mai e si Lemac achizitionarea unui atacant fie el si Roman sau altul ar fi o prostie crasa! Noi mai avem nevoie de 2 stoperi,un portar,fundas stanga si un mijlocas central!

Cat despre ce ai spus tu acolo ai perfecta dreptate, deja e compartimentul plin in atac, daca mai venea si un M.Roman sau tucudean sau oricine era inutil pentru ca avem 4 atacanti si mai vin 2 azi: Grozav si V.munteanu ( bine grozav poate juca si in atac dar cred ca va fi folosit pe postu lui matei, de mijlocas de banda, iar v.munteanu vine din vara sigur) sper sa-i aduca in urmatoarele zile ca la ce informatii am si eu de ici de colo, urmatorii ar fi: Marc ( daca devine liber), Ropotan, MAchado si se mai discuta cu un sarb de la OFK BELGRAD- fundas stanga, care este vazut acolo in serbia ca un nou Kolarov sau Ivanovici ( de la city respectiv chelsea)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează