FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo vrea să întinerească echipa! Cine trebuie să plece?

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 decembrie 2010 00:00

Ioan Becali ştie transformările prin care va trece Dinamo în această iarnă şi prezintă planurile lui Andone.

 

Obiectivul numărul 1 al Fălcosului este, în viziunea lui Ioan Becali, să întinerească echipa şi să scape de bătrîneii cu salarii mari. Mărgăritescu şi Cătălin Munteanu  ar fi liderii echipei şi ar da experienţă.

"La Dinamo sînt cîţiva «bătrînei» care probabil vor pleca. Cred că singurul care va rămîne dintre aceştia va fi Cătălin Munteanu. El e unul din pilonii echipei, ca şi Mărgăritescu. Vor ţine grupul şi vor forma acea echipa de care Dinamo are nevoie", a spus Ioan Becali.

Principalele ţinte pentru despărţiri sînt Dănciulescu (33 de ani), Bordeanu (33 de ani), Marius Niculae (28 de ani) şi Ema Dolha (30 de ani). Portarul nu este în relaţii bune cu fraţii Becali după ce a semnat contractul cu Dinamo fără ca ei să fie de faţă.

Jucători care au plecat de la Dinamo:

Juan Pablo Garat (29 de ani)
Ousmane N'Doye (31 de ani)
Adrian Cristea (26 de ani)
Florin Bratu (30 de ani)

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
ge0x
ge0x  •  26 Decembrie 2010, 22:54

doar daca mor impresarii lu peste scapam de ei ! nu se mai poate cu ei..dario bonetti le dadea peste nas si l-au dat afara.. bonetti ne-a calificat la liberec , am batut steaua in ghencea, am batut cfr, unirea , dc l-au dat afara ? din cauza impresarilor.

ge0x
ge0x  •  26 Decembrie 2010, 22:52

din cauza fratilor becalii sunt adusi numai jucatori de rahat, din cauza lor cei care au demnitate si nu-i baga in seama pe acesti jeggosi sunt fortati sa plece , ei creaza raca intre jucatori , ei ii influenteaza sa nu joace asa cum trebuie , ei baga pe cei ce nu sunt in forma doar sa-si urmareasca interesul.

ge0x
ge0x  •  26 Decembrie 2010, 22:50

cata vreme sunt BECALIDIOTII la dinamo echipa asta va fi vraiste..cum naiba de suntem asa prosti de ne seaca astia tocmai pe noi.. de ce gigi nu-i lasa sa se atinga de steaua ? ar putea sa-l ajute pe el cu jucatori si transferuri , dar nu ! dinamo e distrus de alde becali. nu trebuie intinerit lotul ci sa plece becalii, borcea si badea. sa vina neculaie ala de la astra.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează