FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA, AZI, 20:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamo vrea un student » Unul dintre greviştii Sportului ar putea deveni "cîine roşu"

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 31 martie 2013 00:54

Dinamo aşteaptă ca Beţa, 21 de ani, să fie declarat liber de contract pentru a-l aduce în Ştefan cel Mare


Dinamo şi-a fixat să revină în fruntea fotbalului românesc din sezonul viitor şi se gîndeşte deja să facă transferuri pentru a-şi îndeplini acest obiectiv. Iar "cîinii" rămîn fideli ideii de a-şi mai lua un fundaş stînga, aşa că apelează la unul ultra-low-cost. Şi optează pentru Marian Beţa, 21 de ani, care se chinuie de ceva timp să devină liber de contract şi să scape de Sportul Studenţesc. Fundaş atît de bandă stînga, cît şi de bandă dreaptă, Beţa face parte din grupul fotbaliştilor care se ceartă cu Vasile Şiman şi şi-au depus memorii la FRF pentru a deveni liberi de contract, fiindcă nu şi-au mai luat salariile de mai bine de 10 luni.

Reşiţeanul speră ca în curînd să fie declarat liber de comisia federală, iar atunci ar agrea să vină să semneze cu Dinamo, chiar dacă dinspre Ştefan cel Mare i s-a transmis că ar putea juca, pentru început, la echipa secundă, pînă se pune la punct cu pregătirea fizică. Dacă lui Rullo i s-au oferit 3.000 de euro pe lună, lui Beţa i se oferă undeva la jumătate pentru început, însă dacă va da randament şi va ajunge la prima echipă, salariul său poate creşte pînă la cuantumul italianului.


5 fundaşi stînga au mai avut pe listă "cîinii" în această iarnă, italianul Rullo, macedoneanul Cikarski, brazilianul Julio Cesar, sîrbul Jovanovici şi românul Giurgiu

17 meciuri are Beţa pentru "studenţi" în prima ligă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
belamy
belamy  •  31 Martie 2013, 13:47

cautam jucatori ce-si pot plati un salariu decent de 3000 euro....!

adimutu14
adimutu14  •  31 Martie 2013, 12:14

Mai repede il prefer pe acest Beta decat pe un jucator ca Rullo

conasu_boeru
conasu_boeru  •  31 Martie 2013, 11:48

valah : Jeunesse d'Esch (Luxemburg) - Knattspyrnufelag (Islanda) - Crusaders (Irlanda de Nord) - Floriana (Malta) - Ulisses (Armenia) - Teuta (Albania) - Runavik (Ins. Feroe) - Vikingur (Ins. Feroe) - Trans Narva (Estonia) - Tre Penne (San Marino) - Libertas (San Marino) - La Fiorita (San Marino) - Lusitanos (Andorra) - FC Santa Colom - Lista echipelor cu si-ar dori Steaua sa joace in Europa , ca sa nu aiba surprize si sa "faca"coeficient !!!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează