FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviştii au ajuns la antrenament cu un camion! » "Cîini" acvatici :D

Camion Dinamo +15   FOTO
Camion Dinamo

Articol de , - Publicat miercuri, 10 februarie 2010 00:00

Roş-albii au făcut o adevărată expediţie ieri pentru a ajunge şi a se întoarce de la terenul de antrenament

"Uite-aşa ajungem iar pe primul loc, cu camionul ăsta roşu!", s-a amuzat Marius Niculae ieri dimineaţă, cînd se întorcea de la prima şedinţă de pregătire a zilei. Fotbaliştii au fost autorii unei adevărate expediţii în drum spre şi de la terenul unde s-au pregătit. Ploile abundente, veritabilele lacuri create şi pămîntul alunecos nu permiteau accesul spre bază decît cu ajutorul unui vehicul de transport marfă.

Jucătorii şi Cornel Ţălnar s-au înghesuit în remorcă  şi au trecut prin apa murdară. Antrenamentul a fost unul solicitant, udat şi de cîteva reprize de ploaie. Un curcubeu de toată frumuseţea a marcat finalul şedinţei de pregătire. Milităreşte, fotbaliştii s-au aşezat în camionul roşu şi au venit spre autocarul care îi aştepta pe celălalt mal, la 300 de metri distanţă.

Cadou pentru şoferul "Nae"
N'Doye, tot un zîmbet, s-a suit în cabina lui "Nae", aşa a fost botezat şoferul turc, care va primi şi un tricou al "cîinilor" drept recompensă pentru drum. Ceilalţi băieţi s-au amuzat de aventură. "Uite Veneţia!", a strigat Moţi. "Venim de la cîmp, de la muncă! Tragem şi la plug ca să fim campioni!", a continuat Claudiu Niculescu. Dolha era prea ud şi prea murdar ca să mai facă vreo glumă. Peste doar două ceasuri, roş-albii s-au întors la locul faptei pentru amicalul cu U Cluj (2-1).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  12 Februarie 2010, 10:45

tybassu gura mica javra

 •  11 Februarie 2010, 01:26

las-o mai moale lucell.cred ca ai gresit adresa

lucell
lucell  •  10 Februarie 2010, 10:13

militzianu doar un comunist se putea gandi la asta ...lua`v`ar vaju pe toti , asta trebuia sa fie o stire funny tranto! mi s`a parut amuzanta oricum ....forza steaua

Vezi toate comentariile (5)
Comentează