FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviştii au terminat pe podium la juniori republicani, dar sînt priviţi precum ”campionii morali”

Articol de - Publicat vineri, 23 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 23 mai 2014 18:55

Juniorii republicani A ai roş-albilor au cîştigat finala mică împotriva Pandurilor, scor 4-3, deşi au avut un om mai puţin pe teren din minutul 28. "Cîinii" au marcat prin Mihalache, Stavilă, Krausz şi Nedelcearu.


Dinamoviştii au rămas singurii neînvinşi din play-off, în timpul regulamentar, dar au ratat finala mare din cauză că au pierdut la penalty-uri în faţa lui U Cluj. Campioni au fost cei de la Viitorul, care au învins pe U Cluj, scor 1-0. Viitorul, echipa pe care Dinamo a bătut-o de două ori în play-off.

Director Centrului de Copii şi Juniori ai roş-albilor, Gabriel Răduţă, a declarat pentru gsp.ro: "Sînt mîndru de băieţi, ei, pentru mine, pentru noi, sînt campionii morali. Am văzut o atitudine bună, sper ca la anul să încheiem pe locul 1. Meritele sînt ale tuturor celor care lucrează la centrul de juniori". Fotbaliştii au fost premiaţi de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, de secretarul general, Gheorghe Chivorchian, dar şi de foştii dinamovişti, Dumitru Moraru şi Jean Vlădoiu.

"A fost un turneu reuşit, organizarea a fost foarte bună, FRF a dat dovadă de profesionalism. Felicităm jucătorii, sperăm ca la anul să fim campioni"
Cristi Bobar, director sportiv Dinamo

"Nu sînt mulţumit de locul 3, pentru că Dinamo şi-a propus mereu locul 1. Sînt în lot jucători ce pot face faţă la echipa mare, ei sînt monitorizaţi de către domnul Stoican. Există o relaţie foarte bună între formaţiile de juniori şi echipa mare"
Lucian Mezei, antrenor

"Am jucat în 10 oameni în finala mică, dar ne-am descurcat. Fiecare vrea să ajungă la echipa mare, să joace bine, să se afirme"
Ionuţ Nedelcearu, fundaş Dinamo

"A fost o experienţă plăcut şi sînt fericit pentru această realizare. Să fiu căpitanul echipei înseamnă pentru mine o mare responsabilitate. Regretăm că n-am jucat finala mare, dar o să fim campioni cu prima echipă a lui Dinamo"
Viorel Lică, atacant Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
Pana
Pana  •  24 Mai 2014, 08:32

Cel mai pervers antrenor a pierdut pe mana lui din cauza celor PE CARE II PROTEJEAZA sa speram ca la anu . Sati iau familia IN p U l a la fel si pe MARIANA CARE TIO FREACA MISTER cOJOCARU

bamse1901
bamse1901  •  23 Mai 2014, 23:39

BRAVO BAIETI. PT NOI SUNTETI CAMPIONI!

reddog
reddog  •  23 Mai 2014, 20:52

Faliment dau echipele care nu au o comoara precum avem noi si anume centrul de copii si juniori.. DINAMO nu moare niciodata! Bravo baieti!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează