FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VORSKLA POLTAVA 2-3 (ÎN TUR 1-2)

Dinamoviştii au umplut stadionul cu Vorskla » Carnaval la început, violenţă la final

Articol de - Publicat vineri, 26 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 26 august 2011 00:45

Suporterii au umplut stadionul, au creat o atmosferă fantastică, dar au încheiat bătîndu-se cu jandarmii şi înjurînd conducerea.


Meciul a început cu 13.000 de oameni pregătiţi de fiesta, dar s-a transformat într-un teatru de război spre finalul partidei. Fanii n-au uitat drumul spre arenă, au venit cu mic, cu mare pentru sărbătoare, bărbaţi, femei, copii. Cu coifuri pe cap, cu evantaie, la pielea goală şi tînjind după o gură de apă şi de o victorie pentru grupe. A fost show încins în tribune, apoi a urmat dezastrul.

La golul de 2-1 pentru ucraineni, 3.000 de oameni au întors spatele jucătorilor şi s-au îndreptat spre case. Restul au început să-i apostrofeze pe jucători şi pe acţionari, începînd cu fraţii Becali. Golul trei al oaspeţilor a declanşat războiul în Peluza Cătălin Hîldan. Ultraşii au înjurat fiecare conducător în parte, apoi au cerut tuturor să le lase clubul şi să fugă din Ştefan cel Mare: "Plecaţi cu toţii, lăsaţi-ne, Dinamo nu e o afacere!". Apoi, suporterii au rupt gardul despărţitor de la tribuna 0, încercînd să ajungă la loja oficialilor pentru a-i trage la răspundere!

A fost nevoie de intervenţia în forţă a scutierilor, care au liniştit atmosfera abia după ce au împrăştiat cîteva jeturi de gaze lacrimogene. Intrarea la vestiare a găsit aplauze din partea fanilor doar pentru Gabriel Torje, căruia i-au mulţumit pentru ce a făcut la Dinamo, şi pentru George Ţucudean. Ceilalţi jucători au fost fluieraţi şi înjuraţi fără milă!


"La următorul meci de acasă al lui Dinamo vor veni maximum 300 de oameni, dintre care 200 de ziarişti!" :)
Dănuţ Lupu, ex-mijlocaş Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
pepppino81
pepppino81  •  26 August 2011, 15:46

Fratilor. DINAMO nu mai este de 4-5 ani o echipa , care se chinuie si in campionat cu jucatorii, care nici in piata sa vanda la tarabe nu au loc. Pana nu aducem 2 fundasi , la centru in afara de KONE nu avem nimic, in atac in afara de NICULAE nimic, sa zicem totusi ca TUCUDEAN va fi ceva de el, dar in rest varza. Ze Diabate ala nici in Liga 2 nu are loc, C. Munteanu si Danciulescu Sa se retraga. Sa fii asa prost sa pui meciul la ora 18, cate milioane de euro au luat de la TVR sa puna meciul la ora asta. Actionarii sa faca ce le doresc eu.

ramon.diaz
ramon.diaz  •  26 August 2011, 15:07

niciodata nu mi-a fost mai rusine ca tin cu dinamo.din nou ceilalti au facut treaba,ne rad in nas noi iar ne-am facut de ras in fata unor cvasi necunoscuti ca sa le dam altora subiect de ras.orcium suntem de ras in frunte cu conducatorii acestui club blestemat cred.......cristi isi face nunta il doare la basca si zice ca sufera dar il cununa becali ,rupe cu baneul la nunta dar nu e in stare sa lipeasca gauri de cascadorii rasului gen:moti,scarlatache si diabate.daca ii pune pe liber nu au loc nici la deja retrogradatii petrolul,chiajna etc.nu fac aia baremul cu ei....si la dinamo sunt titulari.nu stiu cum dinu nu a mai patit ceva aseara la ceas.....RUSINEEEEEEE!

lucabogdan223
lucabogdan223  •  26 August 2011, 13:41

shi apropo liviu ganea tot cere un contract mai mare k el nu semneaza pe nu stiu kt,..,.k vrea mai mult,.ce sa faci ba si cu asta k e varza shi el,..,pe ce sa-i dai un contract mai mare,,.,,.,nu a castigat nici un duel ieri desi nu a avut in fata cine stie ce fundasi,,.,.sa fim seriosi nu e nici l.ganea fotbalistul kre vrea sa para k e.,.,

Vezi toate comentariile (20)
Comentează