FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Dinamoviștii au variantă de rezervă, în cazul în care Contra nu-și prelungește contractul » Tehnicianul prezent în tribune la meciul cu CFR

Articol de - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 21:02

Cosmin Contra poartă negocieri cu oficialii lui Dinamo pentru prelungirea contractului care expiră la finalul acestui sezon, însă dinamoviștii s-au gândit deja și la o variantă de rezervă.

Nicolo Napoli a fost prezent în tribunele Arenei Naționale la meciul cu CFR Cluj (Detalii despre partidă AICI). Tehnicianul italian a stat lângă Constantin Anghelache, consilierul lui Ionuț Negoiță.

Conform surselor GSP, Napoli este o opțiune pentru banca dinamoviștilor, în cazul în care Cosmin Contra nu ajunge la un acord cu șefii lui Dinamo.

La conferința de presă susținută înaintea partidei cu CFR, Contra a afirmat că a pus o serie de condiții la negocieri, printre care se numără și o serie de transferuri importante la echipă, astfel încât Dinamo să se lupte cu șanse reale la titlu.

Ultima echipă antrenată de Nicolo Napoli a fost Poli Iași, de unde a fost dat afară la începutul lunii octombrie a anului trecut.

"Sunt în discuții pentru prelungirea contractului, dar aceste discuții nu sunt ușoare. Sunt niște cerințe pe care eu le am, vom vedea dacă vor fi satisfăcute de patronul echipei" Cosmin Contra

Citește și: Șanse tot mai mici ca "Guriță" să continue la Dinamo și din vară! 5 semnale clare că va pleca + Cele 4 nume dintre care se va alege înlocuitorul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
fibra
fibra  •  06 Aprilie 2017, 09:46

Napoli a fost la proces cu Mititelu si gata l-ati pus antrenor la Dinamo. Asta nu e imaginatie,e boala.

danirovl
danirovl  •  05 Aprilie 2017, 22:23

In fotbalul de azi este exact la fel ca in afaceri,nu investesti,nu cresti! Dinamo nu are nevoie de antrenori 'ascultatori',fara nerv...fara dorinta de crestere si afirmare,care asteapta ziua de salariu . Dinamo are lot foarte slab la momentul actual...daca vine si un antrenor napoli,avem locul 7 asigurat pt la anul. Cum faci domnu' negoita de iti dai singur la temelie?!?! Tine ba de contra si adu si tu 4-5 jucatori buni plus ce mai opresti din astia si la anul castigi campionatul ...garantat.daca nu ai si tu 4-5mil sa investesti de ce te-ai mai bagat in fotbal ?!?!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  05 Aprilie 2017, 21:54

Nicolo Napoli nu vrea transferuri ?? joaca si cu cecarelli, coliva si dielna ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează