FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, AZI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamoviştii le pregătesc o nouă aroganţă steliştilor!

Articol de - Publicat duminica, 17 octombrie 2010 00:00

Steliştii vor avea parte de o surpriză în momentul în care vor ieşi să inspecteze gazonul din "Ştefan cel Mare". Dinamo le-a pregătit o surpriză neplăcută înaintea debutului Derby-ului de România.

În momentul în care "roş-albaştrii" vor intra pe teren, la boxe se va auzi comentariul din finalul meciului cu Napoli, cînd Steaua a fost egalată în ultima secundă după ce a condus cu 2-0. De asemenea, în repertoriul muzical pe care-l propun "cîinii" înainte de meci intră şi cîteva melodii ce fac referire la oi şi ciobani, pentru a-l lua peste picior pe patronul stelist, Gigi Becali.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (29)
mittic
mittic  •  17 Octombrie 2010, 19:12

daca Steaua mergepe mina unui cioban schizofrenic, dinamo a ramas aceeasi echipa a securitatii si militiei, la ora actuala nici nu putem sa stim care este de fapt situatia echipei, statutul echipei. Celalalta, rapid , nu ma ie demult echipa ceferistilor din Bucuresti, nu mai reprezinta demult spiritul cfristilor bucuresteni, dar asta e o alta istorie

mittic
mittic  •  17 Octombrie 2010, 19:08

Cind ai ca patron un fost mare utecist, invirtit al tranzitiei, gurul Samsungurilor si al motoarelor electrice din Pitesti, ce pretentii ai sa invinga pe Dinamo, echipa ginerelului Ion Dinca, mare secretar de partid, supranumitul Ion Teleaga ! Amintirile "ma chinuieste" si vremurile bune ale comunismului nu se uita , nu-i asa tov. copos , tov Badea ?

nedelaurentiu
nedelaurentiu  •  17 Octombrie 2010, 19:05

lasati jevrutele in pace....... ei se pregatesc de champions league.......si joia se uita pe protv sa vada meciuri adevarate...... esti tare frate....tare proost...da' ce sa-i ceri unei oitze?..ca de obicei...multi...dar...degeaba...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează