FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - DINAMO 3-1

Dinamoviştii nu vor să-l schimbe pe Ciobi cu Selymes: "Nu e binevenit la Dinamo!"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 septembrie 2011 11:34

Înfrîngerea de la Vaslui, scor 1-3, a mai adus încă o bilă neagră în dreptul tehnicianului Liviu Ciobotariu, pe care acţionarii se gîndesc să-l înlocuiască cu Tibor Selymes.

Fostul antrenor al Astrei se află pe lista conducătorilor dinamovişti alături de Ionuţ Chirilă, care a fost dorit şi în vară. Singurii susţinători ai lui Ciobi au rămas însă jucătorii care şi-l doresc în continuare la echipă.

"Vrem să rămînă, iar conducerea ştie asta. Selymes nu e binevenit la Dinamo. Face toată săptămîna doar antrenamente fizice, nu lucrează occidental. I-a «omorît» pe jucătorii de la Astra. De la această formaţie, fotbaliştii l-au dat afară!", susţin dinamoviştii, conform evz.ro.

Dinamo a fost eliminată din play-off-ul Europa League de Vorskla Poltava (1-2 şi 2-3), iar în campionat se află pe primul loc după şase etape.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
oliver
oliver  •  14 Septembrie 2011, 21:21

singurul lucru care numi place la ciobi este ca nu vede ca danciu nu este in forma si insista sal titularizeze. tot respectul pentru danciulescu este o legenda si miar face placere sal vad pe teren ultimele 15-20 de minute. trebuie bagat tucudean. baiatul are stofa si are nevoie de constanta. alta chestie ar mai fi schimbarile in meciurile in care dinamo a fost condusa au venit mult prea tarziu cu volska de ex a inceput prin minutul 80 imi place si andone ca e foarte impulsiv si baga vana in jucatori dar ciobi arata ca si cu vorba buna faci treaba cat de selymes este binevenit acasa ca doar e caine declarat dar nu este momentul schimbarii de antrenor eu inca mai mizez pe ciobi bafta

mihaienache
mihaienache  •  14 Septembrie 2011, 17:30

asta e scula mare de il vor jucatorii ia calificat in cupapresei sa joace bambilici cu jesepeul...petricaaaaaa

ionut.07
ionut.07  •  14 Septembrie 2011, 15:55

Nu este vina lui in mare parte. Este vina conducatorilor ca nu baga mana in buzunar sa investeasca si ei in echipa. Nu poti emite pretentii mari cu actualul lor. Este "subtire" si din punct de vedere valoric si numeric. Daca cei de la Dinamo ar fi investit milioane de euro in echipa, iar Ciobotariu n-ar fi avut performante, atunci se putea vorbi de o inlocuire.Dar in cazu' de fata, el nu prea are nicio vina. Nu poate face scandal ca n-are jucatori, ca nu rezolva nimic oricum. Eventual il demit Badea si Borcea, iar performantele vor fi aceleasi. El antreneaza si joaca cu ce ii s-a dat. E absurd ca actionari sa puna problema inlocuirii. Mai intai sa investeasca si-apoi sa emita prete

Vezi toate comentariile (15)
Comentează