FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Dinamoviştii răspund atacurilor lui Kiriţă: "E invidios. Nici măcar nu e dinamovist adevărat"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 iulie 2014 12:07

Apele par să nu se liniştească la Dinamo. După ce Giani Kiriţă l-a atacat pe Laurenţiu Rus, acum a venit replica unui alt dinamovist.

Denis Lemac, 19 ani, l-a contrat dur pe Giani Kiriţă şi spune de acesta că invidia l-a făcut să declare faptul că Dinamo nu poate decît să supravieţuiască în Liga 1.

Am foarte mare încredere în colegii mei şi o să vedeţi că ne vom clasa sus în acest sezon. Cred că Giani e invidios şi poate că nu e cu sufletul la Dinamo. Nu e dinamovist adevărat", a declarat Denis Lemac, conform Dolcesport.

CITEŞTE ŞI: Un fost căpitan al lui Dinamo iese la atac! Face praf un jucător: "M-aţi omorît cu el! Ce să facă băiatul ăsta"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
duta_dd
duta_dd  •  10 Iulie 2014, 17:28

ha... au ajuns lupu si kirita simbolurile lui Dinamo: ras

reddm
reddm  •  09 Iulie 2014, 22:34

Toata echipa asta de amatori pe care o are Dinamo nu este nici pe jumatela fel de pasionata de echipa precum a fost este si va fi Giani Kirita, el face partea din ,,ultima haita" de dinamovisti adevarati, nu ca in ziua de azi plin de chilotari carora infrangerile li-se par normale, atunci era o rusine maxima si o infrangere la nu stiu cate meciuri jucate.........NU AVETI VOI SA COMENTATI ADEVARATILOR DINAMOVISTI!

calinescu_
calinescu_  •  09 Iulie 2014, 18:03

MAI BAIATULE , CREDEAM CA ESTI MAI DESTEPT .....!!!! DACA SPUI ASFEL DE VORBE DE GIANI ,INSEAMNA CA ESTI LA FEL DE INGUST CA BOBAR ....!!!! GIANY POATA SA SPUNA CE VREA PENTRU CA ESTE UN SIMBOL A LUI DINAMO , IAR TU UN NEICA NIMENI ....!!!! ADEVARUL ESTE CA IERI AM VAZUT O URIASA DIFERENTA DE VALOARE INTRE LUDOGORETZ SI DINAMO ......!!!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează