FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviştii reacţionează dur: ”Nu-l vrem pe Wesley!”

Contractul lui Wesley se dublează dacă Vasluiul ia titlul şi se măreşte cu 50% în cazul în care moldovenii prin iar grupele Europa League
Contractul lui Wesley se dublează dacă Vasluiul ia titlul şi se măreşte cu 50% în cazul în care moldovenii prin iar grupele Europa League

Articol de - Publicat sambata, 07 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 ianuarie 2012 00:49

Elevii lui Ciobotariu se opun eventualei sosiri a brazilianului de la Vaslui, pe care Borcea a oferit 900.000 de euro.

Joi noapte, Cristi Borcea l-a sunat pe Adrian Porumboiu şi i-a promis 900.000 de euro în schimbul aducerii lui Wesley Lopes! "Da, am făcut o propunere foarte bună", a spus ieri acţionarul roş-albilor. Chiar dacă finanţatorul moldovenilor i-a transmis că i l-a promis pe Wesley lui Gigi Becali şi că vrea să se ţină de cuvînt, Borcea a insistat, fără să ştie că brazilianul de 31 de ani nu e acceptat de către jucătorii săi!

Aceştia au ameninţat în grup că vor protesta dacă şefii vor aduce un jucător cu un salariu de 400.000 de euro pe sezon: "Să joace conducerea şi cu Wesley în retur, dacă tot îl aduc! Nu avem nimic cu brazilianul, e fotbalist, dar e vorba de principiu. Nu poţi să aduci unul cu un salariu cît trei sferturi dintre titulari! Pentru actualii jucători de ce nu se găsesc niciodată bani?!", au reacţionat dur ieri mai mulţi jucători.

Marica, luat la sentiment
Tot joi noaptea, Borcea l-a apelat telefonic în mai multe rînduri pe Ciprian Marica. Ex-dinamovistul, acum la Schalke, e dorit la Steaua de Becali, care a făcut diverse demersuri pentru a-l aduce la roş-albaştri. S-a vehiculat ideea că atacantul ar putea pleca de la Gelsenkirchen, deşi el vrea să rămînă în Germania. "Să nu cumva să semnezi ceva cu Steaua că ne-ai terminat pe toţi, inclusiv pe tine! Simplu: la orice ofertă a lui Gigi, eu îţi dau cu 100.000 de euro mai mult. Să-mi zici ori de cîte ori primeşti o propunere! Să nu uiti că eşti «cîine pînă la moarte», ai sînge alb-roşu în vine" a fost mesajul lui Borcea.

Gigi vrea să-i dea lui Marica un milion de euro pentru un împrumut pînă în vară, cu condiţia ca Steaua să ia campionatul şi să ajungă în grupele Champions League.

19 goluri în 25 de meciuri a înscris Wesley pentru FC Vaslui în toamnă, în toate competiţiile

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
haideusicfr
haideusicfr  •  09 Ianuarie 2012, 14:24
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

S-ar putea sa ai dreptate 90 % din stiri *tin * de Steaua.Ce a *zis * Becali ,DucKadam,Lacatus ,etc .Cine i-a *recomandat * lui Becali pe x ,y.Sunt liberi sa o faca o fi o afacere privata ,dar poate ar fi mai bine sa recunoasca .La rds nu exista gsp. Nu vezi la GSP decat rara meciuri in schimb comentarii ( favorabile stelei) cat incape.

andreeyutzu
andreeyutzu  •  07 Ianuarie 2012, 17:57

Noua atacanti ne trebuie ma ??? Il avem p Danciu si Niculae ;) ... si ma e si Tucudean si alti tineri care trebuie sa li se dea incredere ;)

vidanjoru
vidanjoru  •  07 Ianuarie 2012, 12:52

Pentru DINAMO in acest moment,cea mai buna solutie ofensiva este aduerea lui Bawab de la medias,un super-jucator care ar face o pereche pe cinste cu Marius Niculae in atac.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează