FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO 0-0

Dinamoviştii se dezic de comportamentul fanilor la meciul de vineri seara: "Cei de la Chiajna sînt vinovaţi!"

Articol de - Publicat luni, 25 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 24 august 2014 21:33

În timpul partidei de la Chiajna, 0-0, ultraşii lui Dinamo au scandat lozinci xenofobe la adresa arbitrului Istvan Kovacs.

Totuşi, clubul din Ştefan cel Mare se disculpă şi, mai mult, acuză organizatorii partidei, adică pe conducătorii Concordiei, pentru proasta organizare!

"Meciul de la Chiajna a fost primul din deplasare după sancţiunea primită de noi în urma partidei de la Piatra-Neamţ, prin care s-a decis ca formaţia noastră să nu fie însoţită de galerie la următoarele două jocuri din deplasare. Astfel, Dinamo nu a avut sprijinul galeriei la Chiajna, contra Concordiei, care a fost echipa organizatoare şi care ar fi trebuit să se ocupe de buna desfăşurare a întîlnirii. Clubul organizator avea responsabilitatea şi mijloacele pentru a-i determina pe spectatori să-şi păstreze calmul", a declarat Dorin Irimia, purtătorul de cuvînt al lui Dinamo într-un comunicat oficial apărut pe site-ul oficial al roş-albilor.


"Atitudinea arbitrului a provocat reacţia vehementă a lui Stoican, care i-a cerut «centralului» să se adreseze băncii echipei organizatoare"
Dorin Irimia, purtător de cuvînt Dinamo

"Nu există nici un dubiu în legătură cu echipa căreia îi revenea sarcina de a asigura buna desfăşurare a meciului"
Constantin Anghelache, preşedinte Dinamo


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
reddogsv
reddogsv  •  26 August 2014, 11:10

E greu de probat apartenenta la o echipa mai ales când galeria nu a avut loc in stadion. Oricine poate lua un fular al rivalilor doar din dorinta de a provoca rau clubului. Masurile de securitate nu le iau gazdele? Daca au vazut ca sunt dinamovisti de ce i-au lasat in stadion?

fangigi
fangigi  •  25 August 2014, 23:48

Adevarul e ca sunt multi mocofani acolo in galerie, carte prin comportamentul lor suburban fac mai mult rau echipei!

fangigi
fangigi  •  25 August 2014, 23:46
Postat de luciann pe 25 August 2014, 10:45

Asteptam sanctiunile impotriva cainilor! Noi am avut 2 etape fara spectatori pentru mult mai putin! Cat despre conducerea lui Dinamo, e de toata jena, cum adica sunt de vina cei de la Chiajna, ce trebuiau sa faca!? Eventual sa le puna botnite sa numai làtre la adresa ungurului! :))) In plus prin prezenta galeriei lui Dinamo (chiar daca n-a fost la peluza) s-a incalcat si suspendarea lor (n-aveau voie la meci)! Nu ma intereseaza in ce "sector" au stat!

Bravo, stai jos, esti pro st!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează