FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA - DINAMO, AZI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamoviştii şi-au făcut planul: "Batem tot sau adio titlu!"

Articol de - Publicat vineri, 22 octombrie 2010 00:00

Dinamoviştii şi-au făcut calculele pentru lupta la campionat: victorii pe linie pînă la finalul turului, altfel este compromis obiectivul.

Victoria cu Steaua ar putea fi istorie pentru dinamovişti dacă nu vor reuşi un rezultat pozitiv la Bistriţa, azi, de la 20:30, în direct la Antena 1. Ioan Andone şi jucătorii sînt conştienţi că succesul din Derby de România s-ar anula în clasament dacă nu vor învinge Gloria.

"Sîntem obligaţi să luăm trei puncte la Bistriţa, un rezultat de egalitate ar fi echivalent cu o înfrîngere în situaţia în care ne aflăm acum. Înainte se spunea că un punct obţinut în deplasare e bun, dar pentru noi doar victoria e de luat în calcul. Am vorbit şi cu băieţii, sînt mobilizaţi pentru acest meci şi conştienţi că doar trei puncte ne vor menţine în lupta la titlu", a zis Ioan Andone.

Roş-albii şi-au stabilit şi strategia pentru a recupera punctele pierdute pînă acum. "De acum încolo trebuie să cîştigăm tot, altfel ne va fi greu să ne batem la campionat. Am avut o serie de meciuri fără victorie care ne-a pus într-o situaţie delicată în clasament", a comentat "Fălcosul". "Situaţia noastră nu se schimbă cu nimic dacă nu luăm trei puncte la Bistriţa. Avem nevoie de victorii pe linie pentru a repara ce am greşit în trecut", a completat Adrian Cristea.

"Mi-ar plăcea ca Dinamo să fie campioană de toamnă. Se zice că acela care termină turul pe primul loc cîştigă titlul. Avem mult de muncă pentru a reuşi"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

"Nu facem nuntă că am cîştigat în faţa Stelei, ne-am bucurat după meci, dar de la începutul săptămînii sîntem cu gîndul doar la meciul cu Bistriţa. Avem nevoie mare de victorie"
Adrian Cristea, mijlocaş Dinamo

"Victoria cu Steaua a însemnat doar trei puncte şi un moral mai bun, dar dacă nu cîştigăm la Bistriţa, n-am realizat nimic"
Marius Alexe, mijlocaş Dinamo

Refresh Danciu
Ionel Dănciulescu va juca sigur azi, la Bistriţa, şi are şanse mari chiar să fie titular după ce în derby-ul cu Steaua a fost ţinut pe bancă. Ioan Andone a purtat o discuţie cu atacantul de 33 de ani pentru a-l asigura că rămîne în planurile sale: "Ştiam că Danciu vrea să joace împotriva Stelei, dar am fost forţat să fac anumite schimbări. Garat s-a accidentat, iar N'Doye risca să fie eliminat. El e golgeterul lui Dinamo, după Dudu Georgescu, din toate timpurile. Îi dau încredere, mi-am dorit foarte mult să revină la Dinamo".

"M-am întors pentru jucători!"
Cristi Borcea spune că a ales să fie aproape de echipă pentru a susţine vestiarul în lupta la titlu. "Pentru mine nu există zi fără Dinamo. Înaintea meciului cu Steaaua am declarat că o să mă implic mai mult. Mi-a prins bine cît am stat departe de fotbal, dar am revenit pentru că echipa nu a avut rezultatele pe care le aşteptam. Nici acum nu mă întorc cu toate atribuţiunile, sînt doar mai aproape de jucători pînă în iarnă", a zis Borcea la DolceSport. Acţionarul a făcut deplasarea cu echipa la Bistriţa.

"Prinţul" se cuminţeşte
Adrian Cristea a intrat în colimatorul şefilor, nemulţumiţi că mijlocaşul de 27 de ani e prezent mereu în ziarele de scandal. "Prinţul" a fost avertizat că unele dintre articole aduc prejudicii imaginii clubului. "Sper să nu mai apar în tabloide şi să fiu prezent mai mult în ziarele de sport. Tot ce vreau e să ajut echipa să cîştige meciuri şi trofee", a spus Adrian Cristea.

Avertisment pentru N'Doye
Ousmane N'Doye nu a făcut deplasarea la Bistriţa, întrucît este suspendat din cauza cumulului de cartonaşe galbene. Conducătorii şi antrenorii i-au transmis senegalezului să evite pe viitor să mai primească avertismente în mod pueril, el încasînd cartonaşe galbene pînă acum doar pentru proteste la arbitri sau pentru scoaterea tricoului de joc după marcarea golurilor. Africanul riscă să fie amendat pe viitor pentru astfel de gesturi, conform ROI.

- Cristi Borcea: "Nu mă interesează şi nu mă uit la meciurile Stelei din Europa. Să adune alte echipe punctele pentru România!".
- Ioan Andone încă îl vrea pe MM la Dinamo: "Domnii Borcea şi Badea discută mutarea, dar nu ştiu ce şanse sînt ca Mihai să ajungă aici. Aş vrea să lucrez cu el şi cred că aş reuşi să-l conving să accepte dacă ar depinde doar de mine".
- Marius Alexe nu se gîndeşte să plece de la Dinamo: "Am văzut doar prin presă că ar fi cîteva cluburi interesate de mine, dar eu nu vreau să plec. Abia am revenit după accidentare şi îmi doresc să cîştig titlul în Ştefan cel Mare".
- Comisia de Disciplină a LPF a amendat Dinamo cu 20.000 de lei pentru incidentele de la derby-ul cu Steaua. "Cîinii" au primit o amendă de 10.000 de lei şi din partea Jandarmeriei.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (6)
ss_iniesta_ss
ss_iniesta_ss  •  22 Octombrie 2010, 17:35

Deja ati spus adio titlului la meciul cu Vasluiu ;)

din-amo
din-amo  •  22 Octombrie 2010, 12:18

*dinamovistii,scz

din-amo
din-amo  •  22 Octombrie 2010, 12:16

SUCCES DISEARA BAIETI!Bateti tot,fiti campioni,sa se desfiinteze gsp si sport,ro,sa dispara clanul becali,sa se scufunde planeta lu' copos,sa nu se mai bucure sumudica ca fiica-mea cind ia un foarte bine dar mai ales SA FACETI DINOMISTII FERICITI!FORTA DINAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Vezi toate comentariile (6)
Comentează