FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviştii visează, dar rămîn cu picioarele pe pămînt: ”Podium se poate, să vorbim de titlu e prea devreme”

Articol de - Publicat joi, 27 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 27 iunie 2013 18:42

Dinamoviştii, şi cei mai mici, şi cei mai mari, trag tare la munte să-l impresioneze pe Gigi Mulţescu. Tinerii "cîini" simt că a venit şi vremea lor.

Andrei Radu, 17 ani, chiar visează să fie titular, mai ales că, în acest moment, concurează doar cu Fai şi cu Nica, fundaşii dreapta de meserie. "Mă simt bine, mă gîndesc că domnul Mulţescu o să-mi acorde o oarecare încredere, încerc să nu-l dezamăgesc şi să-i demonstrez că pot juca. Am evoluat deja în prima ligă, contra Vasluiului, îmi doresc de acum înainte să am un cuvînt mai greu de spus şi să ajut echipa. Păcat de faptul că nu jucăm în Europa, e foarte trist", a declarat apărătorul de bandă stînga.

Puştiul a dezvăluit care este cel mai frumos meci pe care l-a văzut în viaţă: "Partida cînd Dinamo a învins pe Steaua în Ghencea, cu 4-2, în 2007. M-am bucurat enorm". Radu are vise mari: "Mi-aş dori să ajung cît mai repede la o echipă din străinătate. Mi-aş dori să evoluez în prima ligă din Italia sau din Spania".

Filip, fan Danciu-gol şi Messi
Mijlocaşul stînga Steliano Filip, 19 ani, a precizat că pregătirea montană nu l-a surprins: "Facem faţă, cu toţii. Este greu, dar m-am obişnuit fiindcă am prins un alt stagiu, dificil, în iarnă, cu nea Cornel Ţălnar". Tînărul speră să prindă formula de bază în mai multe rînduri: "La Dinamo e concurenţă, e normal, dar îmi doresc să joc cît mai mult. Eu îl iau ca exemplu pe Dănciulescu şi pe Messi. Cred că Dinamo poate termina pe podium în viitorul sezon. Nu ştiu în acest moment ce şanse avem la titlu, e prea devreme să vorbim de aşa ceva".


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
florinch
florinch  •  28 Iunie 2013, 10:06

La Dinamo sunt sanse de constructie a unei echipe de viitor, echipa ce peste 2-3 ani se va bate sigur la titlu. Asta cu conditia ca tinerii talentati, gen Andrei Radu, sa nu se mai gandeasca de la 17 ani la un transfer "afara". Ei trebuie sa se antreneze cat mai bine, sa realizeze ceva cu Dinamo, sa castige trofee, iar apoi vor veni, fara indoiala, oferte avantajoase pentru ei si pentru club. Daca de la 17 ani te gandesti la plecare si iti faci din asta un tel, nu vei fi decat un mercenar si nu un fotbalist adevarat. In rest, sa auzim numai de bine si HAI DINAMO!

saviola2_8
saviola2_8  •  27 Iunie 2013, 21:25
Postat de fangigi pe 27 Iunie 2013, 20:46

Subtire cum zici tu, mai slab ca cel din ultimii 5 ani tot nu vad sa fie! Macar tinerii par promitatori!

aici sunt de aceeasi parere, dar nu stiu daca e deajuns, sper sa aveti rabdare cu echipa si multescu.

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  27 Iunie 2013, 21:15
Postat de dreamer123 pe 27 Iunie 2013, 19:19

avem incredere in voi ! hai Dinamo !

like si de la mine, visatorule..))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează