FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, ORA 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinu: "A existat o tentativă de corupere la jucători!". Borcea a discutat cu Adrian Cristea pentru a lămuri lucrurile!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2010 00:00

Un nou scandal la Dinamo! Înaintea derby-ului cu Steaua, Cornel Dinu a făcut o dezvăluire care ar putea dinamita jocul din Ştefan cel Mare.

Directorul tehnic al alb-roşiilor a spus la Fabrica de Sport de la Telesport că a existat o tentativă de corupere a unuia dintre elevii lui Cornel Ţălnar:

"S-a întîmplat ceva dubios înaintea meciului cu Steaua. Cei din Ghencea nu sînt corecţi înaintea acestui derby! Ţălnar e la Săftica şi habar n-are ce să facă, nu ştie cum să mai joace, pe cine să bage în teren. S-a încercat coruperea unor jucători".

Surse din cadrul clubului au dezvăluit că directorul executiv Cristi Borcea a avut o discuţie personală cu Adrian Cristea aseară pentru a lămuri lucrurile, dar detaliile dialogului au rămas secrete. Unul dintre liderii echipei a comentat: "Credem că sînt diversiuni josnice", în timp ce un alt jucător a completat: "Nu ne dezbină astfel de zvonuri, avem încredere unii în ceilalţi şi vom face totul pentru a cîştiga".

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (36)
 •  17 Martie 2010, 18:38

Mda se putea sa nu spuna unul o prostie mai mare ca el si daca nu uitam cine vorbeste mai bine nu mai citesti articolul. Suntem patetici chiar uneori. Nu tin cu nici o echipa de la derby dar ma surprinde cum balacarim fotbalul romanesc chiar de catre uni care se lauda ca au facut multe pt el. RUSINE tovarase DINU RUSINE.

 •  17 Martie 2010, 16:06

sa luam exemplu vaslui - steaua 0 - 3 din ultima etapa de acum 3-4 ani. steaua a promis prima vasluiului daca se da la o parte. adik nu steaua, gigi. nu le-a dat niciun ban, dar moldovenii au inghitit momeala. radoi pe tunel vb cu alti stelisti despre valiza imaginara din vestiarul moldovenilor, care s-au dat imediat la o parte. asa si acum: daca unul e lacom si prost si musca momeala de ce sa nu incerci? esti tu vinovat ca faci misto de cristea si el accepta? asta dem cat de mult ii pasa lui

 •  17 Martie 2010, 16:06

In afara de valize,brichete,arbitrii si corupere de jucatori mai poate ciobanul sa castige altfel?

Vezi toate comentariile (36)
Comentează