FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ 2-2

Dinu aruncă săgeţi spre propriul antrenor: "Antrenamentele lui Bonetti sînt discutabile!"

Dinamo a mai pierdut o şansă în cursa pentru titlu
Dinamo a mai pierdut o şansă în cursa pentru titlu

Articol de GSP - Publicat joi, 03 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 03 mai 2012 14:27

Cornel Dinu sugerează că italianul face şedinţe de pregătire mult prea lungi şi istovitoare, ceea ce afectează prospeţimea fizică a jucătorilor.

Cornel Dinu încă mai crede că o soluţie mai bună în locul lui Bonetti ar fi fost Cornel Ţălnar sau Ion Marin. Mister l-a înţepat uşor pe italian aseară: "Problemele sînt legate de conţinutul antrenamentelor, au existat foarte multe antrenamente de durată şi Dinamo nu mai putea să atace la un moment dat şi s-a continuat cu pasele clujenilor ce au arătat mai mult a dansul de la Căpîlna. Aceste şedinţe de pregătire sînt discutabile! S-a încercat o revigorare cu nişte mijloace de durată ce mai mult au făcut să se piardă din capacitatea de efort a jucătorilor, în loc să o amelioreze".

"Neputincioşi şi nesiguri!"
Dinu a continuat să critice la Fanatik Show, pe DigiSport: "M-a durut expectativa jucătorilor de la Dinamo la pasele liniştite ale celor de la Cluj. Nu e normal pentru o echipă ce se respectă şi vrea titlul. Sentimentul e de neputinţă şi de nesiguranţă. Platini a fost la meciul cu Levski, luni nu a fost la antrenament şi acum a fost băgat în teren, apoi scos în 15 minute. Nu am înţeles nimic! Este o imagine sugestivă a ceea ce se întîmplă în acest final de campionat la Dinamo. Mai degrabă îl păstra pe Strătilă în partea dreaptă şi îl punea pe Ţucudean în zona centrală".

"Ştiam că Platini merge să se recupereze după accidentare, apoi am văzut că el a fost la meciul din campionatul Bulgariei. Recunosc că am făcut o greşeală că l-am trimis pe teren" (Dario Bonetti)

"Am plecat de la stadion cu o certitudine: unii jucători s-au autopropus pentru un transfer din vară. A fost o evoluţie fără determinare, fără implicare şi fără responsabilitate!" (Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo)

"Am arătat ca o echipă ce nu are pretenţii la titlu. N-am văzut azi nici cinci la sută din ce mi-a spus Bonetti că s-a lucrat la antrenamente, dar îi dau lui credit total pentru că nu avea de ce să mă mintă" (Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo)

"Am controlat jocul de la un capăt la altul şi, spre ruşinea celor care ne acuzau de blat, s-a văzut că jucăm fotbal. Şi ca jucător am arătat că nu mă dau la o parte în faţa lui Dinamo" (Claudiu Niculescu, antrenor U Cluj)

"Nu m-am putut manifesta, dar m-am bucurat moderat. Dinamo îmi pare o echipă debusolată. Ne dorim din tot sufletul să încurcăm şi CFR-ul şi sînt convins că o vom face" (Claudiu Niculescu, antrenor U Cluj)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
ionut.07
ionut.07  •  03 Mai 2012, 11:27

Unii jucatori, cum bine a sesizat cineva (ceea ce e si evident, de fapt)nu numai ca sunt de ani buni la Dinamo, dar s-au si plafonat. Actuala echipa, pe langa ingineriile manageriale facute de conducere, este una lipsita de valoarea. Singura solutie, in cazul asta, este reconstructia ei. O intinerire a lotului plus achizitonarea a 4-5 jucatori. Moti, Scarlatache, Pulhac, Rus, cei mai in varsta:Stoica, Danciulescu, Munteanu, Tames si noua achizitie, Platini, ar trebui sa plece. Sa fie promovati jucatorii de la echipa a2a. Sa ramana doar Niculae, Kone, Alexe, Balgradean, Tucudean, Matei, iar Grigore si cele 2 achiziti(Straila si Curtean) sa fie rezerve.La fel, Bakaj si Musat trebuie readusi

panda70
panda70  •  03 Mai 2012, 09:42

Mai bine ai pleca si tu de la Dinamo! parerile tale sunt nule. Bakaj nu a fost pe placul tau si a fost indepartat. de ce nu spui ca intreg lotul lui Dinamo este de tot rahatul si ca nici Guardiola nu ar fi facut mai mult? sunt mandru ca am luat hotatarea sa nu mai vin la stadion . cand Dinamo va juca din nou fotbal ,voi veni. ma tem ca asta nu se va-ntampla prea curand.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  03 Mai 2012, 09:36

Foarte putini jucatori mai merita sa imbrace tricoul lui Dinamo. Linia de fund Scarlatache-Moti- Grigore- Pulhac este cea mai slaba din istoria echipei. Jucatori care nu gandesc, comitand gesturi de incepatori, desi unii joaca de vreo sapte ani la Dinamo. Stratila, Curtean, Tames nu au adus nici un plus liniei de mijloc. Rus e tot mai bramburit. Iar aducerea lui Platini e distractiva. Un plavan care se misca precum in acvariu. Lotul e dezastruos. In aceste conditii, locul pe care se situeaza acum Dinamo ne reveleaza cat se poate de clar valoarea jalnica a acestui campionat.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează