FOTBAL  »  Superliga  »  ANDONE E NOUL ANTRENOR AL RAPIDULUI!

Dinu: "Dacă eram Andone, nu acceptam Rapidul. Acolo e o ghilotină perpetuă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 martie 2010 00:00

Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, a comentat la Contraatac, pe GSP TV, numirea lui Ioan Andone pe banca tehnică a Rapidului, dar îl avertizează pe fostul tehnician al lui ŢSKA în perspectiva mandatului său în Giuleşti.

"Andone este un tip total diferit faţă de Mircea Rednic, în sensul că nu a fost alterat de actuala societate. Era normal să vrea să antreneze, bulgarii au suferit un eşec de viziune în momentul în care l-au angajat. În locul lui nu aş fi acceptat niciodată Rapidul, şi acolo e o ghilotină perpetuă, lumea este emoţională şi s-ar putea să-l doară.

Dacă eram Andone, aş fi făcut o pauză. Am o admiraţie faţă de tenacitatea şi capacitatea corectă a lui de a judeca fotbalul. Totuşi, e într-un oarecare pericol în Giuleşti", a spus Dinu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  31 Martie 2010, 21:12

vino ma damigeana si baga-ti capul sub ghilotina asa scapa lumea de un betiv ordinar cu aere de vedeta porno vezi ce este in ograda voastra de teroristi iti este necaz ca ando a venit la rapid respect omul si decizia lui fzr1923

 •  31 Martie 2010, 19:54

IAIIAR VORBESTE VINU DE RAPID ?PAI CUM SA FII TU IN LOCUL LUIANDONE ?PAI AI VALOAREA LUI ANDONE ?CUM POTI VORBI DESPRE UN ANRENOR ?CE AI FACUT CA ANTRENOR ?DE CE OARE TE INJURA ATATIA ? CAND VEI AMUTI ?298

holland
holland  •  31 Martie 2010, 18:29

daca eram Dinu ...ma uitam la meciul Dinamo-Foresta 4-5 si dupa aia ma mai gandeam daca este cazul sa mai zic ceva. si daca ..chiar vroiam sa zic ceva ......ceva acolo sa ma stie lumea...ma mai gandeam si meciul Cehoslovacia - Romania 5-2..si taceam din gura.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează